BAŞKAN ALBAYRAK'IN YOĞUN MESAİSİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 12:27, Güncelleme: 18.05.2022 - 12:27

BAŞKAN ALBAYRAK'IN YOĞUN MESAİSİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa Mayıs Ayı Büyükşehir Grup Toplantısına katıldı.
Şanlıurfa Mayıs Ayı Büyükşehir Grup Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve diğer ilçe belediye başkanları ile meclis üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda bir dizi önemli kararlar alındı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye hizmetlerinin değerlendirildiği toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak yaptığı bilgilendirmede "İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı Başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Yerel Yönetimler Başkanımız M. Selim Polatkan, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla Mayıs Ayı Büyükşehir Belediye Grup Toplantımızı gerçekleştirdik" dedi.