BAŞKAN ALBAYRAK'A DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2020 - 15:04, Güncelleme: 05.10.2020 - 15:04
 

BAŞKAN ALBAYRAK'A DURMAK YOK

Halfeti için gecesini gündüzüne katan Başkan Şeref Albayrak haftaya yine yoğun bir tempoyla 'Bismillah' dedi.
Şanlıurfa'nın Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak'ın yoğun hafta mesaisi başladı. Halfeti'de gerçekleştirdiği çalışmalarla takdirleri toplayan Başkan Albayrak haftanın ilk gününde Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine Öğretim Görevlisi olarak atanan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Barutçu'yu ağırladı. Barutçu'nun Halfeti'de başarılı bir görev sürecinde bulunduğunu belirten Başkan Albayrak, Barutçu'ya yeni görevinde başarılar diledi. PARTİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ Başkan Albayrak ardından AK Teşkilatlarla bir araya geldi. Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı öncesi AK Parti grup toplantısına katılan Başkan Albayrak, Halfeti'de AK Parti Teşkilatlarının her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini belirtti. Partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdiğinin de altını çizen Başkan Albayrak, Halfeti'de AK Parti ailesinin her geçen gün büyüdüğünü de sözlerine ekledi. Başkan Albayrak daha sonra Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Halfeti'nin geleceğini ilgilendiren projeler üretmeye devam edeceklerini dile getiren Bakan Albayrak, bu konuda vatandaş talep ve önerileri ile istişarelere önem verdiklerini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)  
Halfeti için gecesini gündüzüne katan Başkan Şeref Albayrak haftaya yine yoğun bir tempoyla 'Bismillah' dedi.

Şanlıurfa'nın Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak'ın yoğun hafta mesaisi başladı. Halfeti'de gerçekleştirdiği çalışmalarla takdirleri toplayan Başkan Albayrak haftanın ilk gününde Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine Öğretim Görevlisi olarak atanan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Barutçu'yu ağırladı. Barutçu'nun Halfeti'de başarılı bir görev sürecinde bulunduğunu belirten Başkan Albayrak, Barutçu'ya yeni görevinde başarılar diledi.

PARTİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Albayrak ardından AK Teşkilatlarla bir araya geldi. Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı öncesi AK Parti grup toplantısına katılan Başkan Albayrak, Halfeti'de AK Parti Teşkilatlarının her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini belirtti. Partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdiğinin de altını çizen Başkan Albayrak, Halfeti'de AK Parti ailesinin her geçen gün büyüdüğünü de sözlerine ekledi.

Başkan Albayrak daha sonra Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Halfeti'nin geleceğini ilgilendiren projeler üretmeye devam edeceklerini dile getiren Bakan Albayrak, bu konuda vatandaş talep ve önerileri ile istişarelere önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.