BAŞKAN ALBAYRAK YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2021 - 02:08, Güncelleme: 18.08.2021 - 02:08

BAŞKAN ALBAYRAK YİNE SAHADA

​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Albayrak, yine esnafla buluşarak talep ve önerileri dinledi.
Şanlıurfa'nın saklı cenneti Halfeti'de Belediye Başkanı Şeref Albayrak, mesaiye esnaf ziyaretiyle başladı. İlçede sık sık esnafıyla buluşan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, küçük sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi.  Sabahın erken saatlerindeki buluşmada sıcak ve samimi görüntüler gözden kaçmadı. İlçe halkı ve esnafıyla her fırsatta bir araya gelen Başkan Albayrak hem sorunları dinliyor hemde onlarla birlikte fikir alışverişinde bulunuyor.