BAŞKAN ALBAYRAK SÖZÜNDE DURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 11:25, Güncelleme: 28.02.2022 - 11:25
 

BAŞKAN ALBAYRAK SÖZÜNDE DURDU

​​​​​​​Halfeti'de geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği kulübün maçı için söz veren Başkan Şeref Albayrak dün tribünde yerini aldı.
Halfeti gençliğinin farkında olarak adımlar gerçekleştiren ve genç potansiyeli eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Başkan Şeref Albayrak'ın bu yöndeki tutumu sürüyor. Başkan Albayrak son olarak Amatör kümede mücadele eden Göklü Spor Kulübü ile Yenice Sporun karşılaşmasına katıldı. Burada gençlerle bir araya gelerek sporun her alanına yatırımlarının süreceği müjdesini veren Başkan Albayrak, karşılaşmadan 2-1'lik skorla gelip gelen Göklü Spor Kulübü'nün futbolcuları ve yönetimini tebrik etti. GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE KULÜBÜ ZİYARET ETMİŞTİ Başkan Albayrak geçtiğimiz günlerde Yukarıgöklü Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile bir araya gelmişti. Maç için söz veren Başkan Albayrak, gençlere başarılar dilemiş ve en büyük destekçileri olacağını dile getirmişti.
​​​​​​​Halfeti'de geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği kulübün maçı için söz veren Başkan Şeref Albayrak dün tribünde yerini aldı.

Halfeti gençliğinin farkında olarak adımlar gerçekleştiren ve genç potansiyeli eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Başkan Şeref Albayrak'ın bu yöndeki tutumu sürüyor. Başkan Albayrak son olarak Amatör kümede mücadele eden Göklü Spor Kulübü ile Yenice Sporun karşılaşmasına katıldı. Burada gençlerle bir araya gelerek sporun her alanına yatırımlarının süreceği müjdesini veren Başkan Albayrak, karşılaşmadan 2-1'lik skorla gelip gelen Göklü Spor Kulübü'nün futbolcuları ve yönetimini tebrik etti.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE KULÜBÜ ZİYARET ETMİŞTİ

Başkan Albayrak geçtiğimiz günlerde Yukarıgöklü Spor Kulübü Yönetim Kurulu ile bir araya gelmişti. Maç için söz veren Başkan Albayrak, gençlere başarılar dilemiş ve en büyük destekçileri olacağını dile getirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.