BAŞKAN ALBAYRAK ŞIRNAK'TA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 13:49, Güncelleme: 24.10.2021 - 13:49

BAŞKAN ALBAYRAK ŞIRNAK'TA

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile birlikte Şırnak'ta partisinin bölgesel toplantısına katılım sağladı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, partisinin Şırnak'ta düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına katıldı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve ilçe belediye başkanları ile birlikte toplantıya katılan Başkan Albayrak, "Yerel Yönetimler Bölge Toplantısının bölgemiz, ilimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin de katılım gösterdiği buluşmada özellikle il genelindeki değişime vurgu yapılarak alt ve üst yapı çalışmalarıyla Şırnak'ın huzur ve güvenin adresi olduğu belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telekonferansla sesleniş yaptığı toplantıda Başkan Albayrak, bir dizi görüşmeler de gerçekleştirerek partisine her zamanki gibi tam destek veren isim oldu.