BAŞKAN ALBAYRAK MUHTARLARI AĞIRLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 11:32, Güncelleme: 20.10.2020 - 11:32
 

BAŞKAN ALBAYRAK MUHTARLARI AĞIRLADI

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkan Şeref Albayrak, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Halfeti'de değişimin ve gelişimin mimarı olan Belediye Başkanı Şeref Albayrak; gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle Halfeti'nin turizm potansiyelinde hak ettiği yere gelebilmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Albayrak, 'Birlikte Yönetim' anlayışıyla bu kez muhtarları ağırladı. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirmek ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Albayrak; 19 Ekim Muhtarlar Günü programı kapsamında dün ilk olarak Halfeti Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Sönmez, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımıyla tören alanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sundu. Burada yaptığı kısa değerlendirmesinde Başkan Albayrak, "Büyük bir özveri ve fedakarlıkla hizmet eden muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum" dedi. BAŞKAN ALBAYRAK MUHTARLARI KONUK ETTİ Başkan Albayrak dün akşam ise merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm muhtarları konuk ederek mahallelerde yaşanan talep ve önerileri dinledi. Buluşmada ilçe belediyesi olarak devam eden çalışmalara da değinen Başkan Albayrak, Halfeti'de birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte hareket etmeye özen gösterdiklerini belirtti. Program ile ilgili Başkan Albayrak "19 Ekim Muhtarlar günü vesilesi ile merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızla akşam yemeğinde bir araya geldik; demokrasimizin temel taşları olan muhtarlarımızla birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Muhtarlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şeref Albayrak'a ve Halfeti Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkan Şeref Albayrak, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Halfeti'de değişimin ve gelişimin mimarı olan Belediye Başkanı Şeref Albayrak; gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle Halfeti'nin turizm potansiyelinde hak ettiği yere gelebilmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Albayrak, 'Birlikte Yönetim' anlayışıyla bu kez muhtarları ağırladı. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirmek ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Albayrak; 19 Ekim Muhtarlar Günü programı kapsamında dün ilk olarak Halfeti Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Sönmez, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımıyla tören alanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sundu. Burada yaptığı kısa değerlendirmesinde Başkan Albayrak, "Büyük bir özveri ve fedakarlıkla hizmet eden muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum" dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK MUHTARLARI KONUK ETTİ

Başkan Albayrak dün akşam ise merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm muhtarları konuk ederek mahallelerde yaşanan talep ve önerileri dinledi. Buluşmada ilçe belediyesi olarak devam eden çalışmalara da değinen Başkan Albayrak, Halfeti'de birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte hareket etmeye özen gösterdiklerini belirtti. Program ile ilgili Başkan Albayrak "19 Ekim Muhtarlar günü vesilesi ile merkez ve kırsal mahalle muhtarlarımızla akşam yemeğinde bir araya geldik; demokrasimizin temel taşları olan muhtarlarımızla birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Muhtarlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şeref Albayrak'a ve Halfeti Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.