BAŞKAN ALBAYRAK KARAGÜL'Ü TANITTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2022 - 15:47, Güncelleme: 20.04.2022 - 15:47
 

BAŞKAN ALBAYRAK KARAGÜL'Ü TANITTI

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Karagül hasadı ile ilgili ulusal basına ilçesinin tanımını gerçekleştirdi.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi, Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile hak ettiği yere geliyor. Turizm, istihdam, gençlik ve başarılı belediyecilik çalışmalarıyla ilçedeki vatandaşların yaşam standartlarını yükselten Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçenin değerlerine de sahip çıkıyor. 2019 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı başvurusu sonucunda ilçenin Karagülü'nün coğrafi işaretli ürün olmasını sağlayan Başkan Albayrak, dün de ilçeye gelen yerel ve ulusal basın kuruluşlarına Karagül hasadı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Albayrak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizde yeni turizm sezonuna giriş hazırlıklarımız ve Karagül Hasadımız ile ilgili çeşitli basın yayın kuruluşlarına demeç verdik. Tüm yerli ve yabancı misafirlerimizi Saklı Cennet Halfeti'mize  bekliyoruz" ifadelerini kullandı. HALFETİ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK Başkan Albayrak, ilçenin tüm değerlerine sahip çıktıklarını, Halfeti’yi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Karagül'ün Halfeti'ye özel bir dünya markası olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, ilçede belediye başkanlığı görevine seçildikten sonra karagül serası açtıklarını da dile getirdi. Başkan Albayrak "Karagülümüz ilçemize gelen tüm konuklarımızın ilgisini çekiyor. Kendine özgü koku ve görünümünü yetiştiği topraktan alıyor. Karagülden reçel, lokum, parfüm, kolonya, çikolata, sabun ve krem gibi ürünler üretiliyor" dedi.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Karagül hasadı ile ilgili ulusal basına ilçesinin tanımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi, Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile hak ettiği yere geliyor. Turizm, istihdam, gençlik ve başarılı belediyecilik çalışmalarıyla ilçedeki vatandaşların yaşam standartlarını yükselten Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçenin değerlerine de sahip çıkıyor.

2019 yılında Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı başvurusu sonucunda ilçenin Karagülü'nün coğrafi işaretli ürün olmasını sağlayan Başkan Albayrak, dün de ilçeye gelen yerel ve ulusal basın kuruluşlarına Karagül hasadı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Albayrak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizde yeni turizm sezonuna giriş hazırlıklarımız ve Karagül Hasadımız ile ilgili çeşitli basın yayın kuruluşlarına demeç verdik. Tüm yerli ve yabancı misafirlerimizi Saklı Cennet Halfeti'mize  bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

HALFETİ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Başkan Albayrak, ilçenin tüm değerlerine sahip çıktıklarını, Halfeti’yi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Karagül'ün Halfeti'ye özel bir dünya markası olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, ilçede belediye başkanlığı görevine seçildikten sonra karagül serası açtıklarını da dile getirdi. Başkan Albayrak "Karagülümüz ilçemize gelen tüm konuklarımızın ilgisini çekiyor. Kendine özgü koku ve görünümünü yetiştiği topraktan alıyor. Karagülden reçel, lokum, parfüm, kolonya, çikolata, sabun ve krem gibi ürünler üretiliyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.