BAŞKAN ALBAYRAK DURMAK BİLMİYOR

İlçeler 20.06.2022 - 12:59, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

BAŞKAN ALBAYRAK DURMAK BİLMİYOR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak Bademhatun mezrasında vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi.
Halfeti'de belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama ve ilçe geleceğine yönelik bir çok önemli projenin mimarı olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Gönül Belediyeciliğini de elden bırakmıyor. Yaz aylarında da yoğun temposunu sürdüren Başkan Albayrak, merkez ve kırsal demeksizin her bölgeye ulaşarak vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. BADEMHATUN MEZRASINDA HALKI DİNLEDİ Başkan Albayrak durağı bu kez Bademhatun Mezrası oldu. Burada ailelerle bir araya gelerek bir yandan kurumsal çalışmaları aktaran diğer yandan talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak, vatandaşların istedikleri an kendilerine ulaşıma sağlayabileceğini ifade etti. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Kırsal Mahallelerimizden Balaban'a bağlı olan Bademhatun  Mezramızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek ; taleplerini dinleyerek yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Hemşehrilerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BADEMHATUN MEZRASINDA HALKI DİNLEDİ

Şanlıurfa HABERİ