BAŞKAN ALBAYRAK DUR DURAK BİLMİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 14:49, Güncelleme: 18.04.2022 - 14:49
 

BAŞKAN ALBAYRAK DUR DURAK BİLMİYOR

​​​​​​​Halfeti'de merkez ve kırsal demeden gidilmedik yer bırakmayan Başkan Albayrak'ın adresi bu kez bağlı Yolgeçer Mezrası oldu.
Halfeti'de belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama ve ilçe geleceğine yönelik bir çok önemli projenin mimarı olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Gönül Belediyeciliğini de elden bırakmıyor. Ramazan ayında da yoğun temposunu sürdüren Başkan Albayrak, iftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da halkın yanında yer alan isim oluyor. YOLGEÇER MEZRASINDA HALKI DİNLEDİ Başkan Albayrak son olarak Özmüş'e bağlı Yolgeçer Mezrasında iftar öncesinde hane ziyaretleri gerçekleştirdi. Burada ailelerle bir araya gelerek bir yandan kurumsal çalışmaları aktaran diğer yandan talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak, vatandaşların istedikleri an kendilerine ulaşıma sağlayabileceğini ifade etti. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Bugün Özmüş'e bağlı Yolgeçer Mezramızda iftar öncesinde hane ziyaretleri yaparak; hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini yerinde dinledik. Hemşehrilerimizle  her zaman iç içe olup; onların yanında olmaya var gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.  
​​​​​​​Halfeti'de merkez ve kırsal demeden gidilmedik yer bırakmayan Başkan Albayrak'ın adresi bu kez bağlı Yolgeçer Mezrası oldu.

Halfeti'de belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama ve ilçe geleceğine yönelik bir çok önemli projenin mimarı olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Gönül Belediyeciliğini de elden bırakmıyor. Ramazan ayında da yoğun temposunu sürdüren Başkan Albayrak, iftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da halkın yanında yer alan isim oluyor.

YOLGEÇER MEZRASINDA HALKI DİNLEDİ

Başkan Albayrak son olarak Özmüş'e bağlı Yolgeçer Mezrasında iftar öncesinde hane ziyaretleri gerçekleştirdi. Burada ailelerle bir araya gelerek bir yandan kurumsal çalışmaları aktaran diğer yandan talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak, vatandaşların istedikleri an kendilerine ulaşıma sağlayabileceğini ifade etti. Temasları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Bugün Özmüş'e bağlı Yolgeçer Mezramızda iftar öncesinde hane ziyaretleri yaparak; hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini yerinde dinledik. Hemşehrilerimizle  her zaman iç içe olup; onların yanında olmaya var gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.