BAŞKAN ALBAYRAK, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2022 - 16:11, Güncelleme: 20.05.2022 - 16:11

BAŞKAN ALBAYRAK, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı, Ankara temasları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile bir araya geldi. Belediye başkanlarından sorun ve taleplerini dinleyen Erdoğan, sorunlarla ilgili kurmaylarına talimat verdi. Bu arada Ankara'da temaslarını sürdüren Başkan Albayrak ve beraberindekiler daha sonra bazı bakanlıkları ziyaret etti.