BAŞKAN ALBAYRAK BU KEZ BİTEK'TE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 14:34, Güncelleme: 02.04.2021 - 14:34
 

BAŞKAN ALBAYRAK BU KEZ BİTEK'TE

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Bitek Mahallesindeydi.
Halfeti'de belediyecilik hizmetlerini sürdüren Başkan Şeref Albayrak, her defasında vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Birlikte Yönetim anlayışı ile toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin bugünkü durağında Kırsal Bitek Mahallesi'ndeydi. Cuma Namazını Bitek Mahallesinde kılan Başkan Albayrak, temaslarında ilk olarak köy genelinde bir dizi temaslar gerçekleştirdi ve ardından vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi. Amaçlarının ortak paydada buluşarak sorunlara kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Albayrak, tüm vatandaşların istedikleri zaman kendilerine ulaşabileceklerini dile getirdi. Kurumsal çalışmalarında vatandaşı odak aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, iletilen talepler için çalışmalar başlatılacağını belirtti. Başkan Albayrak temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Cuma Namazımızı Kırsal Mahallemiz olan Bitek Mahallemizde Eda edip ; muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi istişare ettik. 2 yıl içerisinde Çok Amaçlı Salon , 1 adet çocuk oyun grubu ve köy içi stabilize yapıldı" ifadelerini kullandı. Bitek Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Bitek Mahallesindeydi.

Halfeti'de belediyecilik hizmetlerini sürdüren Başkan Şeref Albayrak, her defasında vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Birlikte Yönetim anlayışı ile toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Albayrak, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin bugünkü durağında Kırsal Bitek Mahallesi'ndeydi. Cuma Namazını Bitek Mahallesinde kılan Başkan Albayrak, temaslarında ilk olarak köy genelinde bir dizi temaslar gerçekleştirdi ve ardından vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi. Amaçlarının ortak paydada buluşarak sorunlara kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Albayrak, tüm vatandaşların istedikleri zaman kendilerine ulaşabileceklerini dile getirdi. Kurumsal çalışmalarında vatandaşı odak aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, iletilen talepler için çalışmalar başlatılacağını belirtti.

Başkan Albayrak temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Cuma Namazımızı Kırsal Mahallemiz olan Bitek Mahallemizde Eda edip ; muhtarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi istişare ettik. 2 yıl içerisinde Çok Amaçlı Salon , 1 adet çocuk oyun grubu ve köy içi stabilize yapıldı" ifadelerini kullandı.

Bitek Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.