BAŞKAN ALBAYRAK BAYRAMDA DA MESAİDEYDİ

İlçeler 13.07.2022 - 14:33, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00
 

BAŞKAN ALBAYRAK BAYRAMDA DA MESAİDEYDİ

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bayramda Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u ziyaret ederek kurumsal çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
Halfeti'nin geleceğine yönelik planlamalarına kaldığı yerden devam eden ve her geçen gün memnuniyetin yükseldiği adres olan Halfeti'de Başkan Albayrak, bu kez Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u ziyaret etti. Kurumsal çalışmaların istişare edildiği buluşmada Başkan Albayrak, yerel yönetimler olarak bir çok örnek projenin halk odaklı paylaşılabileceğini belirtti. Bu konuda istişareye dayalı bir çalışma yöntemi içerisinde olduklarını belirten Başkan Albayrak, Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u en kısa sürede Halfeti'ye gelmesi için davette bulunarak, nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bayramda Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u ziyaret ederek kurumsal çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Halfeti'nin geleceğine yönelik planlamalarına kaldığı yerden devam eden ve her geçen gün memnuniyetin yükseldiği adres olan Halfeti'de Başkan Albayrak, bu kez Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u ziyaret etti. Kurumsal çalışmaların istişare edildiği buluşmada Başkan Albayrak, yerel yönetimler olarak bir çok örnek projenin halk odaklı paylaşılabileceğini belirtti. Bu konuda istişareye dayalı bir çalışma yöntemi içerisinde olduklarını belirten Başkan Albayrak, Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u en kısa sürede Halfeti'ye gelmesi için davette bulunarak, nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.