BAŞKAN ALBAYRAK AŞAĞIGÖKLÜ'DEYDİ

İlçeler 10.05.2023 - 00:04, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13
 

BAŞKAN ALBAYRAK AŞAĞIGÖKLÜ'DEYDİ

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu kez Aşağıgöklü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.
14 Mayıs seçimleri için sahadan ayrılmayan isimlerden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, gece gündüz demeden vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe merkezi ve kırsalında gidilmedik yer bırakmayarak partisi için destek isteyen Başkan Albayrak, dün akşam saatlerinde ise Aşağıgöklü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşların yerel yönetim çalışmalarında talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, ardından 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Türkiye Yüzyılı için birlik ve beraberlik çağrısını yineleyen Başkan Albayrak, "Hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılına hep birlikte daha güçlü gireceğiz; durmak yok yola devam" diyerek geceye not düştü. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu kez Aşağıgöklü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

14 Mayıs seçimleri için sahadan ayrılmayan isimlerden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, gece gündüz demeden vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe merkezi ve kırsalında gidilmedik yer bırakmayarak partisi için destek isteyen Başkan Albayrak, dün akşam saatlerinde ise Aşağıgöklü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Burada vatandaşların yerel yönetim çalışmalarında talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, ardından 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Türkiye Yüzyılı için birlik ve beraberlik çağrısını yineleyen Başkan Albayrak, "Hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılına hep birlikte daha güçlü gireceğiz; durmak yok yola devam" diyerek geceye not düştü.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.