BAŞKAN AKSOY'DAN ANLAMLI MESAJ

İlçeler 23.06.2022 - 14:06, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54
 

BAŞKAN AKSOY'DAN ANLAMLI MESAJ

​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Urfa'ya 'Şanlı' unvanı verilişinin yıl dönümünü kutladı.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Urfa'nın 'Şanlı' unvanı alışının 38. yıl dönümü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Şanlıurfalı tüm vatandaşların 'Şanlı' unvanını tebrik ederek vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmekten çekinmemiş tüm şehitlere Allah'tan rahmet gazilere ise sağlıklı uzun ömürler dileyen Başkan Aksoy, ecdadın elde ettiği şanlı bir zaferin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Aksoy mesajında "Şanlıurfa'mızın ŞANLI Ünvanı'nın verilişinin 38.Yıl dönümü kutlu olsun. Bu uğurda şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum" ifadelerine yer verdi. Başkan AKsoy'un paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.  
​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Urfa'ya 'Şanlı' unvanı verilişinin yıl dönümünü kutladı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Urfa'nın 'Şanlı' unvanı alışının 38. yıl dönümü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Şanlıurfalı tüm vatandaşların 'Şanlı' unvanını tebrik ederek vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmekten çekinmemiş tüm şehitlere Allah'tan rahmet gazilere ise sağlıklı uzun ömürler dileyen Başkan Aksoy, ecdadın elde ettiği şanlı bir zaferin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Aksoy mesajında "Şanlıurfa'mızın ŞANLI Ünvanı'nın verilişinin 38.Yıl dönümü kutlu olsun. Bu uğurda şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum" ifadelerine yer verdi. Başkan AKsoy'un paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.