BAŞKAN AKSOY'A DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 11:57, Güncelleme: 29.10.2020 - 11:57

BAŞKAN AKSOY'A DURMAK YOK

Bozova'yı Güneydoğu'nun cazibe merkezi haline getirmekteki kararlılığını sürdüren Başkan Suphi Aksoy, projelerine destek için Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdi.
Seçim vaatlerini birer birer hayata geçirerek AK Belediyecilik örnekleri sergilemeye devam eden Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, projelerine destek için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. İlçesinde bir yandan yeşil alan çalışmaları diğer yandan turizm projeleri ile Bozova'yı Güneydoğu'nun cazibe merkezi olması için kararlılığını sürdüren Başkan Aksoy, kurum imkanlarına ek olarak bakanlık desteği için yine Ankara'da görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Aksoy, gün içerisindeki bir çok temaslarına son olarak Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Stratejik Personel Planlama Daire Başkanı Dr. Mehmet Koca ile devam etti. Bozova'daki sağlık yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette Başkan Aksoy, pandemi sürecindeki çalışmalarını aktararak sağlık alanındaki her türlü yatırımı desteklemeye devam edeceklerini söyledi. BAŞKAN AKSOY CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI Öte yandan Başkan Aksoy, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97’nci yıldönümünü bir mesajla kutladı. Başkan Aksoy mesajında, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN AKSOY CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADI