BAŞKAN AKSOY YİNE SAHADA

İlçeler 11.05.2023 - 10:24, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13
 

BAŞKAN AKSOY YİNE SAHADA

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, köyleri gezerek 14 Mayıs için destek istedi.
AK Belediyeciliğin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, 14 Mayıs seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsalda gidilmedik yer bırakmayan Başkan Aksoy, dün yine Bozova kırsalındaydı. Gün içerisinde Kılçık, Arpalı ve Ortaören kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Aksoy, 14 Mayıs seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi. Gittiği adreslerde yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Aksoy gün sona yaptığı değerlendirmesinde "Seçim çalışmalarımız kapsamında İlçe Başkanımız Yusuf Çakmak, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Recep Çetintaş ile birlikte Kılçık, Arpalı ve Ortaören mahalle muhtarlarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı ziyaret ederek Reisimize ve Partimize desteklerini istedik. Türkiye Yüzyılı için Durmak Yok Yola Devam" ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, köyleri gezerek 14 Mayıs için destek istedi.

AK Belediyeciliğin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, 14 Mayıs seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsalda gidilmedik yer bırakmayan Başkan Aksoy, dün yine Bozova kırsalındaydı. Gün içerisinde Kılçık, Arpalı ve Ortaören kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Aksoy, 14 Mayıs seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi.

Gittiği adreslerde yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Aksoy gün sona yaptığı değerlendirmesinde "Seçim çalışmalarımız kapsamında İlçe Başkanımız Yusuf Çakmak, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Recep Çetintaş ile birlikte Kılçık, Arpalı ve Ortaören mahalle muhtarlarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı ziyaret ederek Reisimize ve Partimize desteklerini istedik. Türkiye Yüzyılı için Durmak Yok Yola Devam" ifadelerini kullandı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.