BAŞKAN AKSOY ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

İlçeler 31.07.2022 - 16:37, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40

BAŞKAN AKSOY ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

​​​​​​​Bozova'da Başkan Aksoy, Kılçık Mahallesi'nde devam eden kilitli parke çalışmalarını inceledi.
Bozova'da gelişimin mimarı olarak gösterilen başarılı isim Belediye Başkanı Suphi Aksoy, sahada çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Her defasında ekiplerin çalışmalarını koordine ederek, vatandaşın gönlünde yer tutan Başkan Suphi Aksoy, bu kez Kılçık Mahallesinde devam eden Kilitli Parke uygulamalarını inceledi. Ekiplerden bilgiler alan Başkan Aksoy, ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde ileriki süreçlerde benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtti. Bozova Belediyesi 2022 Yılı Hizmet Planlamasının belirlenen program dahilinde sürdüğünü ifade eden Başkan Aksoy, bu anlamda vatandaş talep ve önerilerine de hassasiyet gösterdiklerini sözlerine ekledi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ