BAŞKAN AKPINAR'DAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 28.10.2020 - 11:28
 

BAŞKAN AKPINAR'DAN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Kovancılar'da Başkan Hacı Akpınar, ilçenin içme suyu sorununa kesin çözüm olacak ve saniyede 25 litre su akışını sağlayacak proje çalışmalarına başlandığını duyurdu.
Kovancılar halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçenin yıllardan bu yana süre gelen sorunlarına kesin ve kalıcı çözümler üreten İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar bir müjdeli haber daha paylaştı. Başkan Hacı Akpınar, Kovancılar ve Palu ilçelerinin içme suyunu karşılayacak olan ve Hamzabey içme suyu barajından Kovancılara saniyede 25 litre içme suyunu sağlayacak olan 12 kilometrelik ana isale hattı çalışmalarına başlandığı müjdesini paylaştı. Başkan Akpınar ayrıca DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve yüklenici firma ile ana isale hattı projesi üzerinde incelemelerde bulunduğunu da belirtti. Ana isale hattının bağlantı yapılacağı bin tonluk su deposu yapım işlerinin Fatih Mahallesinde tamamlandığını ifade eden Başkan Akpınar, "Emek ve gayretlerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İlimiz Milletvekillerine, DSİ Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğüne, İl Başkanımıza, Elazığ Belediyemize,Belediye Meclisimize, personelimize ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kovancılar'da Başkan Hacı Akpınar, ilçenin içme suyu sorununa kesin çözüm olacak ve saniyede 25 litre su akışını sağlayacak proje çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Kovancılar halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçenin yıllardan bu yana süre gelen sorunlarına kesin ve kalıcı çözümler üreten İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar bir müjdeli haber daha paylaştı.

Başkan Hacı Akpınar, Kovancılar ve Palu ilçelerinin içme suyunu karşılayacak olan ve Hamzabey içme suyu barajından Kovancılara saniyede 25 litre içme suyunu sağlayacak olan 12 kilometrelik ana isale hattı çalışmalarına başlandığı müjdesini paylaştı.

Başkan Akpınar ayrıca DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve yüklenici firma ile ana isale hattı projesi üzerinde incelemelerde bulunduğunu da belirtti. Ana isale hattının bağlantı yapılacağı bin tonluk su deposu yapım işlerinin Fatih Mahallesinde tamamlandığını ifade eden Başkan Akpınar, "Emek ve gayretlerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İlimiz Milletvekillerine, DSİ Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğüne, İl Başkanımıza, Elazığ Belediyemize,Belediye Meclisimize, personelimize ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.