BAŞKAN AKPINAR'DAN ANLAMLI ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 19:20, Güncelleme: 07.08.2020 - 19:20
 

BAŞKAN AKPINAR'DAN ANLAMLI ZİYARET

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, göreve atanan Kaymakam Şahin'i ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ile AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Malatya Arguvan Kaymakamlığından Elazığ'ın Karakoçan ilçesine atanan Kaymakam Abdullah Şahin'i ziyaret etti. İlçe temasları sırasında gün içerisinde Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ile de bir araya gelen Akpınar ve Sarıpolat, Kaymakam Şahin'e görevlerinde başarılar diledi. Elazığ ve ilçelerinin her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Akpınar, kurumlar arası iletişime her zaman öncelik verdiklerini dile getirdi. Kaymakam Şahin ise nazik ziyaretten ötürü Başkan Akpınar ve Sarıpolat'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, göreve atanan Kaymakam Şahin'i ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ile AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Malatya Arguvan Kaymakamlığından Elazığ'ın Karakoçan ilçesine atanan Kaymakam Abdullah Şahin'i ziyaret etti. İlçe temasları sırasında gün içerisinde Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ile de bir araya gelen Akpınar ve Sarıpolat, Kaymakam Şahin'e görevlerinde başarılar diledi.

Elazığ ve ilçelerinin her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Akpınar, kurumlar arası iletişime her zaman öncelik verdiklerini dile getirdi. Kaymakam Şahin ise nazik ziyaretten ötürü Başkan Akpınar ve Sarıpolat'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.