BAŞKAN AKPINAR, GENEL MÜDÜR YILDIZ İLE GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 13:39, Güncelleme: 24.08.2020 - 13:39

BAŞKAN AKPINAR, GENEL MÜDÜR YILDIZ İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, DSİ Genel Müdürü  Kaya Yıldız'ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımları görüştü.
Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile birlikte DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Başkan Akpınar ziyarette "Milletvekilimiz Sayın Sermin Balık hanımefendi ile DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız beye makamında ziyarete bulunduk. Köklüce Sulama Barajı ve Kapıaçmaz Dere ıslahı ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bu Projelerimize bugüne kadar emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlarımıza, İlimiz Milletvekillerine, İl Başkanlarımıza, Valilerimize, DSİ Genel Müdürlüğüne, Elazığ DSİ Bölge Müdürlerine, Elazığ Belediyesine ve İlçe dinamiklerimize çok teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)