BAŞKAN AKMURAT, BASKİL'İN SORUNLARINI AKTARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 14:56, Güncelleme: 17.10.2020 - 14:56

BAŞKAN AKMURAT, BASKİL'İN SORUNLARINI AKTARDI

​​​​​​​Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek destek talebinde bulundu.
Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat;  bir takım incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Başkan Akmurat görüşmede Baskil'in gelişimine yönelik kurumsal çalışmalar da ilçeye pozitif ayrıcalık tanınmasını istedi. Baskil'in her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğuna vurgu yapan Başkan Akmurat, tüm Baskil halkının selamlarını ileterek Bakan Karaismailoğlu'na ilçenin sorunlarını içeren bir rapor sundu. Bakan Karaismailoğlu'nun temaslarına da eşlik eden Başkan Akmurat, amaçlarının Baskil'e hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Görüşmenin ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Akmurat, "İlimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na Baskil'imizin sorunlarını arz ettik. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)