BAŞKAN AKBABA'DAN TAM DESTEK

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 14:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 14:25
 

BAŞKAN AKBABA'DAN TAM DESTEK

​​​​​​​Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Kadın Kolları kongresinde güven tazeleyen Başkan Perihan Yaşar'ı tebrik etti.
Olağan İlçe Kongreleri ile Gençlik ve Kadın Kongreleri derken yoğun bir dönem yaşayan AK Kadrolar yola devam ediyor. AK Parti'nin önemli adreslerinden Elazığ Karakoçan da son olarak İlçe Kadın Kolları kongresine ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımı bir araya getiren Karakoçan 6. Kadın Kolları Kongresinde mevcut Başkan Perihan Yaşar güven tazeledi. İnandığın Yolda Yürü sloganı ile tamamlanan kongrenin ardından Başkan Perihan Yaşar'ı tebrik eden Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba; AK kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini belirtti. Başkan Akbaba sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Gerçekleştirdiğimiz AK Parti Karakoçan 6. Kadın Kolları Kongresinde Başkanlığa yeniden seçilen Perihan Yaşar’ı tebrik ediyor, kendilerine ve kuracağı yeni yönetimine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Karakoçan da kadınlara ve gençlere yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Akbaba, her zaman olduğu gibi partisinin her kademesi ile istişare halinde birlik ve beraberliğe önem verdiklerine de vurgu yaptı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Kadın Kolları kongresinde güven tazeleyen Başkan Perihan Yaşar'ı tebrik etti.

Olağan İlçe Kongreleri ile Gençlik ve Kadın Kongreleri derken yoğun bir dönem yaşayan AK Kadrolar yola devam ediyor. AK Parti'nin önemli adreslerinden Elazığ Karakoçan da son olarak İlçe Kadın Kolları kongresine ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımı bir araya getiren Karakoçan 6. Kadın Kolları Kongresinde mevcut Başkan Perihan Yaşar güven tazeledi. İnandığın Yolda Yürü sloganı ile tamamlanan kongrenin ardından Başkan Perihan Yaşar'ı tebrik eden Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba; AK kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini belirtti. Başkan Akbaba sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Gerçekleştirdiğimiz AK Parti Karakoçan 6. Kadın Kolları Kongresinde Başkanlığa yeniden seçilen Perihan Yaşar’ı tebrik ediyor, kendilerine ve kuracağı yeni yönetimine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Karakoçan da kadınlara ve gençlere yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Akbaba, her zaman olduğu gibi partisinin her kademesi ile istişare halinde birlik ve beraberliğe önem verdiklerine de vurgu yaptı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.