BALIŞEYH’E BÖYLE ÇOK YAKIŞTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2020 - 14:54, Güncelleme: 06.07.2020 - 14:54

BALIŞEYH’E BÖYLE ÇOK YAKIŞTI

Kırıkkale’ye bağlı Balışeyh İlçesinde yapılan kilit parke ve bordür çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir topladı.
Balışeyh Belediyesi tarafından ilçede kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu da, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Halka hizmet etmek için ellerinden geleni çabayı göstereceklerini belirten Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Balişeyh ilçemizde altyapısı tamamlanan mahallelerin yanı sıra Oba ve Yeni Mahallede'de parke ve bordür çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Halkımıza hizmet etmek bizim asıl işimiz. Balışeh ilçemiz gün geçtikçe daha da güzelleşiyor." dedi.