BAKAN YARDIMCISI TUNÇ MUŞ'TA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2022 - 17:44, Güncelleme: 12.01.2022 - 17:44

BAKAN YARDIMCISI TUNÇ MUŞ'TA

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Aysa, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç'a il genelindeki çalışmalarını aktardı.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç Muş Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Feyat Asya ve birim amirleri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Tunç, başkanlık makamına geçti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, görev süresi içerisinde hayata geçirilen hizmetlerle ilgili Bakan Yardımcısı Tunç’a bilgi verdi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret hediye takdimi ile sona erdi. Başkan Asya uğurlama sırasında tarihi hizmet binası girişinde sergilenen maketler üzerinden Bakan Yardımcısı Tunç’a projeleri anlattı.