BAKAN YARDIMCISI ÇATAKLI ÇERMİK'TE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 09:06, Güncelleme: 23.10.2020 - 09:06
 

BAKAN YARDIMCISI ÇATAKLI ÇERMİK'TE

​​​​​​​İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Çermik'teydi.
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, 2003 - 2005 yılları arasında Kaymakamlığı görevinde bulunduğu Çermik'te bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Ziyaretine ilk olarak Çermik Kaymakamlığı ile başlayan Bakan Yardımcısı Çataklı, burada kurum amirleri tarafından karşılandı. Ardından Kaymakam Ramazan Polat'ı makamında ziyaret eden Bakan Çataklı yaptığı değerlendirmesinde " Suyu da, insanı da sıcak Çermik. Kaymakamlığımızı ziyaret ettik ve dostlarla hasret giderdik" dedi. Ardından Çermik Belediyesi'ne geçen Bakan Yardımcısı Çataklı'ya başarılı İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik genelinde devam eden çalışmaları aktardı. Başkan Karamehmetoğlu, Bakan Yardımcısı Çataklı'yı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söylerken, Bakan Yardımcısı Çataklı'da tüm Çermiklilere selamlarını ileterek Başkan karamehmetoğlu'na teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Çermik'teydi.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, 2003 - 2005 yılları arasında Kaymakamlığı görevinde bulunduğu Çermik'te bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Ziyaretine ilk olarak Çermik Kaymakamlığı ile başlayan Bakan Yardımcısı Çataklı, burada kurum amirleri tarafından karşılandı. Ardından Kaymakam Ramazan Polat'ı makamında ziyaret eden Bakan Çataklı yaptığı değerlendirmesinde " Suyu da, insanı da sıcak Çermik. Kaymakamlığımızı ziyaret ettik ve dostlarla hasret giderdik" dedi.

Ardından Çermik Belediyesi'ne geçen Bakan Yardımcısı Çataklı'ya başarılı İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik genelinde devam eden çalışmaları aktardı. Başkan Karamehmetoğlu, Bakan Yardımcısı Çataklı'yı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söylerken, Bakan Yardımcısı Çataklı'da tüm Çermiklilere selamlarını ileterek Başkan karamehmetoğlu'na teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.