BAKAN KASAPOĞLU'NDAN GÜRPINAR'A MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 12:33, Güncelleme: 01.02.2021 - 12:33
 

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN GÜRPINAR'A MÜJDE

​​​​​​​Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ile yaptığı görüşmesinde müjdeli haberleri birbiri ardına sıraladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Van’da Gürpınar Belediyesini ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak için  Van’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, belediye birim müdürleri ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Tanış’tan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan  Bakan Kasapoğlu, Gürpınar için yatırım programına alınan Gençlik Merkezi, 250 kişilik Spor Salonu ve 5 adet semt sahası projesinin müjdesini verdi. Daha sonra belediye toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Gürpınar için önemli sportif tesislerin yatırım programına alındığını kaydetti. Gençlik Merkezi, Spor Salonu ve 5 adet semt sahası projesinin Gürpınarlıların ve gençlerin hizmetinde olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Tüm ilçe sakinlerine bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız ‘Yapacak İşimiz Millete Sözümüz Var’ sloganıyla yola çıkarak güzel işler ortaya koymuş. Bizde başkanımızın yapacağı işlerde üzerimize düşen tüm gayreti ve imkânları sunacağız. Bugün hayata geçirdiğimiz projelerle gençlerimizin ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla sportif faaliyetleri yürütecekleri tesislere kavuşacaklar. Bugün bu projelerimizi bitirelim sonrasında Başkanımızın talep ettiği semt sahalarımızı Gürpınar halkıyla buluşturacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde tüm imkânlarımızı ilçemiz için seferber edeceğiz.” Programa Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van milletvekilleri İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar ve Abdullah Arvas, AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve Gürpınar AK Parti teşkilat üyeleri eşlik etti. (Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Müdürlüğü)  
​​​​​​​Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ile yaptığı görüşmesinde müjdeli haberleri birbiri ardına sıraladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Van’da Gürpınar Belediyesini ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak için  Van’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, belediye birim müdürleri ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Tanış’tan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan  Bakan Kasapoğlu, Gürpınar için yatırım programına alınan Gençlik Merkezi, 250 kişilik Spor Salonu ve 5 adet semt sahası projesinin müjdesini verdi. Daha sonra belediye toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Gürpınar için önemli sportif tesislerin yatırım programına alındığını kaydetti. Gençlik Merkezi, Spor Salonu ve 5 adet semt sahası projesinin Gürpınarlıların ve gençlerin hizmetinde olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Tüm ilçe sakinlerine bu yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız ‘Yapacak İşimiz Millete Sözümüz Var’ sloganıyla yola çıkarak güzel işler ortaya koymuş. Bizde başkanımızın yapacağı işlerde üzerimize düşen tüm gayreti ve imkânları sunacağız. Bugün hayata geçirdiğimiz projelerle gençlerimizin ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla sportif faaliyetleri yürütecekleri tesislere kavuşacaklar. Bugün bu projelerimizi bitirelim sonrasında Başkanımızın talep ettiği semt sahalarımızı Gürpınar halkıyla buluşturacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde tüm imkânlarımızı ilçemiz için seferber edeceğiz.”

Programa Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van milletvekilleri İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar ve Abdullah Arvas, AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve Gürpınar AK Parti teşkilat üyeleri eşlik etti.

(Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Müdürlüğü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.