BAKAN DÖNMEZ NOKTAYI KOYDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 14:11, Güncelleme: 25.08.2020 - 14:11

BAKAN DÖNMEZ NOKTAYI KOYDU

Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bulunmasının ardından bu kez "Doğalgazı kim çıkaracak" sorusu sorulmaya başlandı.
Türkiye gündeminde son günlerin en çok konuşulan konusu olan 'Karadenizdeki Doğalgaz Keşfi'nin ardından herkesin merakla beklediği "Doğalgazı Kim Çıkaracak" sorusuna en net cevabı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez verdi. Bakan Dönmez, "Bu sahalarda operasyon bize ait, ortağımız da yok. Bulduktan sonra çıkartmasını da biliriz. Sahibi de işletmesi de Türkiye Petrolleri'nin (TP) olacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi. (www.akbelediyeler.com)