AZİZİYE'DE MERKEZ KIRSAL AYRIMI YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 09:29, Güncelleme: 13.10.2020 - 09:29
 

AZİZİYE'DE MERKEZ KIRSAL AYRIMI YOK

Muhammed Cevdet Orhan Başkanlığındaki Aziziye Belediyesi hizmetlerinde merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarına devam ediyor.
AK Belediyecilik anlayışının hakim olduğu örnek adreslerden Aziziye'de, belediye ekipleri kış ayları öncesi alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Kurumsal uygulamaları birebir takip ederek makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da bu sabah saatlerinde Kapulu Mahallesine giderek çalışmaları denetledi. Kilit Taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Orhan, uygulamanın bir an önce tamamlanarak güzergahların ulaşıma açılması talimatını verdi. Ardından Kapulu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Orhan, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Orhan, "Belediye hizmetlerinde en ücra mahallemize kadar ulaşma gayretindeyiz. Kapulu Mahallemizde kilit taşı çalışmaları tamamlanmak üzere" değerlendirmesini yaptı. Kapulu Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Orhan ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
Muhammed Cevdet Orhan Başkanlığındaki Aziziye Belediyesi hizmetlerinde merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarına devam ediyor.

AK Belediyecilik anlayışının hakim olduğu örnek adreslerden Aziziye'de, belediye ekipleri kış ayları öncesi alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Kurumsal uygulamaları birebir takip ederek makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da bu sabah saatlerinde Kapulu Mahallesine giderek çalışmaları denetledi. Kilit Taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Orhan, uygulamanın bir an önce tamamlanarak güzergahların ulaşıma açılması talimatını verdi. Ardından Kapulu Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Orhan, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Orhan, "Belediye hizmetlerinde en ücra mahallemize kadar ulaşma gayretindeyiz. Kapulu Mahallemizde kilit taşı çalışmaları tamamlanmak üzere" değerlendirmesini yaptı.

Kapulu Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Orhan ve ekibine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.