AZİZİYE'DE ESNAFIN TALEBİ KARŞILANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 16.10.2020 - 10:24
 

AZİZİYE'DE ESNAFIN TALEBİ KARŞILANDI

​​​​​​​Aziziye sokaklarını makam edinen Başkan Muhammed Cevdet Orhan vatandaşın asfalt talebini değerlendirerek gerekli talimatlarını verdi.
Aziziye'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kış ayları öncesi tüm hazırlıklarını gözden geçiren Muhammed Cevdet Orhan Başkanlığındaki Aziziye Belediyesi ekipleri uygulamalarına devam ediyor. Belediye ekiplerinin yoğun mesaisi sürerken Başkan Cevdet Orhan da bir yandan uygulamaların takibini sürdürürken, diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeyi sürdürüyor. Vatandaşların talep ve önerilerine göre kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Orhan'ın bu yaklaşımı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. ESNAFIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ Başkan Cevdet Orhan geçtiğimiz hafta ilçedeki pazar esnafını ziyaret ederek talepleri dinlemişti. Esnafın asfalt talebini değerlendiren Başkan Orhan gerekli talimatları vermiş ve çalışmaların bir an önce tamamlanmasını sağlamıştı. Bugün de yine Pazar esnafına giderek başka her hangi bir taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Orhan'a esnaf teşekkürlerini ileterek ekiplerin gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğini dile getirdi. Amaçlarının Aziziye'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Orhan, gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam edeceklerini ifade etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aziziye sokaklarını makam edinen Başkan Muhammed Cevdet Orhan vatandaşın asfalt talebini değerlendirerek gerekli talimatlarını verdi.

Aziziye'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kış ayları öncesi tüm hazırlıklarını gözden geçiren Muhammed Cevdet Orhan Başkanlığındaki Aziziye Belediyesi ekipleri uygulamalarına devam ediyor. Belediye ekiplerinin yoğun mesaisi sürerken Başkan Cevdet Orhan da bir yandan uygulamaların takibini sürdürürken, diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeyi sürdürüyor. Vatandaşların talep ve önerilerine göre kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Orhan'ın bu yaklaşımı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

ESNAFIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Başkan Cevdet Orhan geçtiğimiz hafta ilçedeki pazar esnafını ziyaret ederek talepleri dinlemişti. Esnafın asfalt talebini değerlendiren Başkan Orhan gerekli talimatları vermiş ve çalışmaların bir an önce tamamlanmasını sağlamıştı. Bugün de yine Pazar esnafına giderek başka her hangi bir taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Orhan'a esnaf teşekkürlerini ileterek ekiplerin gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğini dile getirdi. Amaçlarının Aziziye'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Orhan, gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam edeceklerini ifade etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.