AZİZİYE'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2020 - 16:09, Güncelleme: 09.08.2020 - 16:09
 

AZİZİYE'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe merkezinde esnafı gezerek korona virüs denetimlerine katıldı.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kaymakam Mustafa Maslak ile birlikte ilçe merkezinde işyerlerini gezerek İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde yapılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan denetimlere katıldı. Ziyaretinde esnafı ziyaret eden Başkan Orhan; esnafa müşteriler ile aralarındaki sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve mutlaka maske takmaları gerektiğini belirterek uyarılarda bulundu. Belediye Başkanı Orhan, “Kaymakamımız Mustafa Maslak ile ticari işyerlerinde COVID-19 kapsamında ki denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çalışmamız esnasında bize yardımcı olan her kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Denetimlerde aynı şekilde vatandaşlara da uyarılarda bulunularak zabıta ekiplerince maskesiz olan vatandaşlara ise maske dağıtıldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe merkezinde esnafı gezerek korona virüs denetimlerine katıldı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kaymakam Mustafa Maslak ile birlikte ilçe merkezinde işyerlerini gezerek İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde yapılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan denetimlere katıldı. Ziyaretinde esnafı ziyaret eden Başkan Orhan; esnafa müşteriler ile aralarındaki sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve mutlaka maske takmaları gerektiğini belirterek uyarılarda bulundu.

Belediye Başkanı Orhan, “Kaymakamımız Mustafa Maslak ile ticari işyerlerinde COVID-19 kapsamında ki denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çalışmamız esnasında bize yardımcı olan her kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Denetimlerde aynı şekilde vatandaşlara da uyarılarda bulunularak zabıta ekiplerince maskesiz olan vatandaşlara ise maske dağıtıldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.