Aziziye Termal Turizmde de iddialı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 09:41, Güncelleme: 08.09.2020 - 09:41
 

Aziziye Termal Turizmde de iddialı

​​​​​​​Aziziye'nin termal turizmden hak ettiği payı alması için projelerini sürdüren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, yatırımları Aziziye'ye kazandırmaya devam ediyor.
Aziziye'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin de mimarı olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, termal turizmde bölgenin önemli adreslerinden biri olacak Termal Aquapark Projesi'nin de temelini attı. Bu tür yatırımların ilçe ekonomisine artı değer olarak yansıyacağını belirten Başkan Orhan, "Değerlerinin farkına varan ve bunu gerek turizmle gerekse ekonomi ile buluşturmayı amaçlayan ir kadroyuz. Sahip olduğumuz kaynakları her yönüyle değerlendirip ekonomiye kazandırıyoruz. Ilıca’da devam eden Termal Aquapark projesi tamamlandığında yalnızca şehrimize değil, Doğu Anadolu Bölgesi’nin tamamına hizmet verecek" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aziziye'nin termal turizmden hak ettiği payı alması için projelerini sürdüren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, yatırımları Aziziye'ye kazandırmaya devam ediyor.

Aziziye'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin de mimarı olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, termal turizmde bölgenin önemli adreslerinden biri olacak Termal Aquapark Projesi'nin de temelini attı.

Bu tür yatırımların ilçe ekonomisine artı değer olarak yansıyacağını belirten Başkan Orhan, "Değerlerinin farkına varan ve bunu gerek turizmle gerekse ekonomi ile buluşturmayı amaçlayan ir kadroyuz. Sahip olduğumuz kaynakları her yönüyle değerlendirip ekonomiye kazandırıyoruz. Ilıca’da devam eden Termal Aquapark projesi tamamlandığında yalnızca şehrimize değil, Doğu Anadolu Bölgesi’nin tamamına hizmet verecek" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.