ARPAÇAY İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 09:45, Güncelleme: 18.09.2020 - 09:45

ARPAÇAY İŞİ SIKI TUTUYOR

Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Arpaçay'da Başkan Erçetin Altay, denetimlere katılarak vatandaşları uyardı.
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta devam eden koronavirüs salgını tedbirlerinin denetimi hassasiyetle sürdürülürken, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay; Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ve beraberindeki heyetle birlikte ilçenin en yoğunluk oluşturan alanlarında denetimleri takip etti. Gerçekleşen denetimlerde vatandaşlardan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi. Uygulamada maske takılıp takılmadığı, iş yerlerinde dezenfekte olup olmadığı, sosyal mesafe ile hijyen kuralına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Uygulamanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Erçetin Altay, "Koronavirüs ile mücadele kapsamında Sayın İlçe Kaymakamımız Mustafa Uğur Özerden ve beraberindeki heyet ile geniş kapsamlı denetimlerde bulunduk. Vatandaşlarımızı; temizlik, maske ve sosyal mesafe konularında uyardık" dedi. Arpaçay Belediyesinin önümüzdeki günlerde de aynı tempoyla ilçenin farklı bölgelerinde denetimlerini sürdüreceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)