ANKET SONUÇLARI ULUSAL MEDYADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 11:29, Güncelleme: 27.08.2020 - 11:29
 

ANKET SONUÇLARI ULUSAL MEDYADA

​​​​​​​AK Partili Belediyelerin ve Başkanların çalışmalarını halka en iyi şekilde tanıtmak için yola çıkan AK Belediyeler Medya Ailesi'nin düzenlediği anketler ulusal basında geniş yer buluyor.
Yayın hayatına başladığı günden bu yana yoğun ilgi gören AK Belediyeler Medya Ailesi'nin anket ve haberleri ulusal medyada geniş yer bulmaya devam ediyor. AK Partili Belediyelerin kurumsal haberlerini ve AK Partili Belediye Başkanlarının temas ve incelemelerini haber kaynağına çevirerek gerek haber sitesinden yayınlayan gerekse sosyal medya kaynaklarından tüm Türkiye'ye duyuran AK Belediyeler Medya Ailesi'nin anketleri de ulusal basın tarafından yakından takip ediliyor. Yıl sonuna doğru toplam oy kullanımda Büyükşehirler, İller ve ilçelere göre limitler belirleyen AK Belediyeler Medya Ailesi'nin anketleri birer birer sonuçlanırken, sonuçlar da ulusal haber yayını yapan medya organlarında geniş yer buluyor. Son olarak Kilis'e yönelik düzenlediği anketi sonlandıran ve yoğun ilgi gören anket sonuçları Haber Türk ve Sabah Gazetesinin de aralarında bulunduğu bir çok ulusal medya organında yayınlanarak AK Belediyeler Medya Ailesi kaynak olarak gösterildi. HER KULLANICI SADECE BİR OY KULLANABİLİYOR Kurum ve kişilere yönelik algı, kampanya ve karalama oluşumlarının yaşanmaması için her kullanıcının sadece bir oy kullanabildiği anketlere hassasiyet sürüyor. Bu yönde yapılacak olası program saldırısına karşı da hassasiyet içeren anketlerde bazı belediyeler ve seçilen başkanlar başarılı olurken, çok azı da Mart 2019 seçimlerinden daha düşük oy seviyesi alarak performansını ortaya koyuyor. ANKETLER BİRER BİRER TAMAMLANIYOR AK Belediyeler Medya Ailesi; il veya ilçenin nüfusunu göz önünde bulundurarak anketlerini birer birer tamamlamaya devam ediyor. Anket sonuçları ulusal basın kaynaklarında haber yapılmaya devam edilirken elde edilen sonuç performansları da vatandaşlar tarafından takip edilmeyi sürdürüyor. İŞTE SON OLARAK KİLİS ÖRNEĞİ:
​​​​​​​AK Partili Belediyelerin ve Başkanların çalışmalarını halka en iyi şekilde tanıtmak için yola çıkan AK Belediyeler Medya Ailesi'nin düzenlediği anketler ulusal basında geniş yer buluyor.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana yoğun ilgi gören AK Belediyeler Medya Ailesi'nin anket ve haberleri ulusal medyada geniş yer bulmaya devam ediyor. AK Partili Belediyelerin kurumsal haberlerini ve AK Partili Belediye Başkanlarının temas ve incelemelerini haber kaynağına çevirerek gerek haber sitesinden yayınlayan gerekse sosyal medya kaynaklarından tüm Türkiye'ye duyuran AK Belediyeler Medya Ailesi'nin anketleri de ulusal basın tarafından yakından takip ediliyor.

Yıl sonuna doğru toplam oy kullanımda Büyükşehirler, İller ve ilçelere göre limitler belirleyen AK Belediyeler Medya Ailesi'nin anketleri birer birer sonuçlanırken, sonuçlar da ulusal haber yayını yapan medya organlarında geniş yer buluyor.

Son olarak Kilis'e yönelik düzenlediği anketi sonlandıran ve yoğun ilgi gören anket sonuçları Haber Türk ve Sabah Gazetesinin de aralarında bulunduğu bir çok ulusal medya organında yayınlanarak AK Belediyeler Medya Ailesi kaynak olarak gösterildi.

HER KULLANICI SADECE BİR OY KULLANABİLİYOR

Kurum ve kişilere yönelik algı, kampanya ve karalama oluşumlarının yaşanmaması için her kullanıcının sadece bir oy kullanabildiği anketlere hassasiyet sürüyor. Bu yönde yapılacak olası program saldırısına karşı da hassasiyet içeren anketlerde bazı belediyeler ve seçilen başkanlar başarılı olurken, çok azı da Mart 2019 seçimlerinden daha düşük oy seviyesi alarak performansını ortaya koyuyor.

ANKETLER BİRER BİRER TAMAMLANIYOR

AK Belediyeler Medya Ailesi; il veya ilçenin nüfusunu göz önünde bulundurarak anketlerini birer birer tamamlamaya devam ediyor. Anket sonuçları ulusal basın kaynaklarında haber yapılmaya devam edilirken elde edilen sonuç performansları da vatandaşlar tarafından takip edilmeyi sürdürüyor.

İŞTE SON OLARAK KİLİS ÖRNEĞİ:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.