ALKIŞLAR BESNİ BELEDİYESİ'NE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 11:25, Güncelleme: 15.12.2020 - 11:25
 

ALKIŞLAR BESNİ BELEDİYESİ'NE

​​​​​​​Besni'de istihdama katkı sunmak için projeler üreten Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, şimdi de Tekstil Atölyesi kuruyor.
Besni'de başarılı uygulamaları ile örnek gösterilen Başkan Eyyüp Mehmet Emre, ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren uygulamalarını birer birer hayata kazandırmaya devam ediyor. Önceki süreçlerde pandemi dolayısıyla işyerini kapatmak zorunda kalan çok sayıdaki meslek grubundan esnafa nakdi destek sağlayan ve kreş, rehberlik eğitim merkezi ve sosyal uyum merkezleri ile hizmete farklı bir bakış açısı sergileyen Başkan Emre, bu kez ilk etapta 60 kişinin istihdamını sağlayacak tekstil atölyesi makinelerini teslim aldıklarını duyurdu. BAŞKAN EMRE: BESNİ İÇİN PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ Makineleri inceleyerek teknik bilgiler alan Başkan Emre ardından yaptığı değerlendirmesinde Besni'ye değer katacak projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Emre, değerlendirmesinde "Bugün ilk etapta 60 kişinin istihdamına vesile olacak olan tekstil atölyemizin makinelerini teslim aldık. Amacımız ilçemizdeki istihdam sorununa bir nebze olsun çözüm üretmek, ilçemize ekonomik girdi sağlamak ve vatandaşlarımızın meslek sahibi olmasını sağlamaktır. Bölgede ilklere imza atan Belediye olmaktan gurur duyuyoruz. Adıyaman'da Besni'mizde işyerini kapatmak sorunda kalan kahvehane, kıraathane, kafe, internet kafe, bay ve bayan kuaförü esnafımıza nakdi destek veren ilk ve tek belediyeyiz. Fırıncı esnafımıza ve şire pazarı esnafımıza nakdi destek sağlayan ilk ve tek belediyeyiz. Daha önce halı atölyesi kurarak 125 kadının meslek edinmesine ve evine ekmek götürmesine vesile olan tek belediyeyiz. Emanet çarşısı kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda ve kıyafet desteği veren tek belediyeyiz. Kreş, Rehberlik Eğitim Merkezi, Sosyal Uyum Merkezleri açarak gençlerimize hizmet veren tek belediyeyiz. Şimdi de Tekstil Atölyesi hizmete sunarak bölgede istihdam alanı oluşturma gayesinde olan tek belediyeyiz. Bu gurur tüm Besni halkımızındır. Bizler bu hizmetin Cenab-ı Allah'ın izni ve yardımıyla olduğunun farkında ve bilincindeyiz. İlçemize hizmet noktasında durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Besni'de istihdama katkı sunmak için projeler üreten Eyyüp Mehmet Emre Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, şimdi de Tekstil Atölyesi kuruyor.

Besni'de başarılı uygulamaları ile örnek gösterilen Başkan Eyyüp Mehmet Emre, ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren uygulamalarını birer birer hayata kazandırmaya devam ediyor. Önceki süreçlerde pandemi dolayısıyla işyerini kapatmak zorunda kalan çok sayıdaki meslek grubundan esnafa nakdi destek sağlayan ve kreş, rehberlik eğitim merkezi ve sosyal uyum merkezleri ile hizmete farklı bir bakış açısı sergileyen Başkan Emre, bu kez ilk etapta 60 kişinin istihdamını sağlayacak tekstil atölyesi makinelerini teslim aldıklarını duyurdu.

BAŞKAN EMRE: BESNİ İÇİN PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Makineleri inceleyerek teknik bilgiler alan Başkan Emre ardından yaptığı değerlendirmesinde Besni'ye değer katacak projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Emre, değerlendirmesinde "Bugün ilk etapta 60 kişinin istihdamına vesile olacak olan tekstil atölyemizin makinelerini teslim aldık. Amacımız ilçemizdeki istihdam sorununa bir nebze olsun çözüm üretmek, ilçemize ekonomik girdi sağlamak ve vatandaşlarımızın meslek sahibi olmasını sağlamaktır. Bölgede ilklere imza atan Belediye olmaktan gurur duyuyoruz. Adıyaman'da Besni'mizde işyerini kapatmak sorunda kalan kahvehane, kıraathane, kafe, internet kafe, bay ve bayan kuaförü esnafımıza nakdi destek veren ilk ve tek belediyeyiz. Fırıncı esnafımıza ve şire pazarı esnafımıza nakdi destek sağlayan ilk ve tek belediyeyiz. Daha önce halı atölyesi kurarak 125 kadının meslek edinmesine ve evine ekmek götürmesine vesile olan tek belediyeyiz. Emanet çarşısı kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda ve kıyafet desteği veren tek belediyeyiz. Kreş, Rehberlik Eğitim Merkezi, Sosyal Uyum Merkezleri açarak gençlerimize hizmet veren tek belediyeyiz. Şimdi de Tekstil Atölyesi hizmete sunarak bölgede istihdam alanı oluşturma gayesinde olan tek belediyeyiz. Bu gurur tüm Besni halkımızındır. Bizler bu hizmetin Cenab-ı Allah'ın izni ve yardımıyla olduğunun farkında ve bilincindeyiz. İlçemize hizmet noktasında durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.