ALKIŞLAR BAŞKAN PAÇACI'YA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 14:46, Güncelleme: 15.08.2020 - 14:46
 

ALKIŞLAR BAŞKAN PAÇACI'YA

​​​​​​​Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, 'Temiz Bir Doğa' kampanyasına katılarak çöp topladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi' tüm Türkiye genelinde başarı ile devam ederken, Doğu Anadolu'da çevreci uygulamaları ile ön plana çıkan Erzincan'ın Refahiye İlçesinde Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, kolları sıvayarak çöp topladı. 'Temiz Bir Dumanlı Ve Temiz Bir Doğa’ için Refahiye Kaymakamlığı ve Refahiye Belediyesi işbirliği ile Dumanlı Tabiat Parkı’nda başlatılan kampanyaya katılan Başkan Paçacı, doğaya bırakılan ve çevreye kirliliğine neden olan atıkları toplayarak ekiplere yardım etti. Tüm vatandaşları kampanyaya davet eden Başkan Paçacı yaptığı değerlendirmesinde, "İlçemizin önemli değerlerinden olan Dumanlı Tabiat Parkı’na ziyarete gelen vatandaşlarımızın çevre kirliliğine dikkat etmelerini ve bu konuda titiz davranmalarını rica ediyorum. Bizim Dumanlı’mız için sloganımız Çöpünü Değil Sevgini Bırak şeklindedir. Hereksi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" dedi. Başkan Paçacı, hafta sonu süren çöp toplama mesaisinin ardından ilçe genelinde kurumsal olarak devam eden çalışmaları denetlemek üzere bölgeden ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, 'Temiz Bir Doğa' kampanyasına katılarak çöp topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi' tüm Türkiye genelinde başarı ile devam ederken, Doğu Anadolu'da çevreci uygulamaları ile ön plana çıkan Erzincan'ın Refahiye İlçesinde Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, kolları sıvayarak çöp topladı.

'Temiz Bir Dumanlı Ve Temiz Bir Doğa’ için Refahiye Kaymakamlığı ve Refahiye Belediyesi işbirliği ile Dumanlı Tabiat Parkı’nda başlatılan kampanyaya katılan Başkan Paçacı, doğaya bırakılan ve çevreye kirliliğine neden olan atıkları toplayarak ekiplere yardım etti.

Tüm vatandaşları kampanyaya davet eden Başkan Paçacı yaptığı değerlendirmesinde, "İlçemizin önemli değerlerinden olan Dumanlı Tabiat Parkı’na ziyarete gelen vatandaşlarımızın çevre kirliliğine dikkat etmelerini ve bu konuda titiz davranmalarını rica ediyorum. Bizim Dumanlı’mız için sloganımız Çöpünü Değil Sevgini Bırak şeklindedir. Hereksi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan Paçacı, hafta sonu süren çöp toplama mesaisinin ardından ilçe genelinde kurumsal olarak devam eden çalışmaları denetlemek üzere bölgeden ayrıldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.