ALKIŞLAR BAŞKAN KUŞ'A

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 12:28, Güncelleme: 05.12.2020 - 12:28

ALKIŞLAR BAŞKAN KUŞ'A

​​​​​​​Eyyübiye'de Başkan Mehmet Kuş, yeni bir farkındalıkla gönülleri kazandı. Başkan Kuş, öğrenciler için başlattıkları tablet kampanyasına destek çağrısında bulundu.
Eğitime yönelik hassasiyetini her defasında dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un başlattığı "500 Tablet Bizden, Üstü Sizden" kampanyası tam destek gördü. 19.5 yaş ortalaması ile Türkiye'nin en genç ilçesi konumundaki Eyyübiye'de Başkan Kuş, maddi olanakları kısıtlı ailelerin çocukları eğitimlerinden uzak kalmasın diye kurumsal olarak 500 tablet desteğinde bulunmaya devam ettiklerini açıkladı. DESTEKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ Başkan Kuş, kampanya ile ilgili muhteşem bir klip hazırlattı. Klipte öğretmen ve öğrencileri arasındaki uzaktan eğitimi konu alan tanıtım filmi duydu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kısa sürede yüzlerce paylaşım alan klipte tüm hayırseverlere seslenen Başkan Kuş, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak tüm hayırseverleri kampanyaya destek olmaya çağırdı. "Çocuklarımız eğitimlerinden uzak kalmasın" diyerek seslenen Başkan Kuş, "Çocuklarımızın geleceği için uzaktan eğitim kapsamında başlattığımız kampanyaya destekleri bekliyoruz. Biz, eğitim her zaman ön planda tutan bir anlayışız. Çocuklarımız için herkesi dayanışmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)

DESTEKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ