ALKIŞLAR BAŞKAN KILINÇ'A

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2020 - 18:04, Güncelleme: 20.12.2020 - 18:04
 

ALKIŞLAR BAŞKAN KILINÇ'A

​​​​​​​Sosyal yaşama yönelik fakındalık yaklaşımları ile takdir toplayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç yine gönülleri fethetti.
Adıyaman'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Gönül Belediyeciliği ve Sosyal yaşama yönelik uygulamaları ile Güneydoğu'nun örnek ismi haline gelen Başkan Süleyman Kılınç, yeni takdir topladı. Başkan Kılınç dün engelli küçük bir kızın doğum gününü kutladı. Pandemi hususları çerçevesinde dolayı aile ile birebir yakınlaşma sağlayamayan  Başkan Kılınç, engelli küçük kız Yağmur'un adresine kadar giderek hediyesini verdi. Aile bireylerinin balkondan karşıladığı Başkan Süleyman Kılınç, küçük Yağmur'un doğum gününü kutladı. Aile bireyleri ile de sohbet eden Başkan Kılınç, her türlü ihtiyaç halinde kendileri ile irtibata geçilmesini iletti. Mahallelinin de duygu dolu anlar yaşadığı doğum günü sürprizi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kılınç, "Engelli kızımız Yağmur'un doğum günü isteğini geri çevirmek olmaz. Pandemiden dolayı uzaktan da olsa sohbet ettik, hediyesini verdik. Rabbim engelli kardeşlerimizin yardımcısı olsun, onları hayata bağlayan vefakar ailelerimize yüce mevlam sabır ve güç versin" dedi. BAŞKAN KILINÇ'TAN PANDEMİ ÇAĞRISI Başkan Kılınç, küçük Yağmurun doğum günü sürprizinin ardından tüm vatandaşlara seslenerek pandemi hususlarına dikkat edilmesini istedi. Başkan Kılınç içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına tüm Adıyamanlıların riayet etmesinin gerektiğini söyledi. Başkan Kılınç, "hep birlikte hareket ederek bu süreci aşacağız" dedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Sosyal yaşama yönelik fakındalık yaklaşımları ile takdir toplayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç yine gönülleri fethetti.

Adıyaman'da alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Gönül Belediyeciliği ve Sosyal yaşama yönelik uygulamaları ile Güneydoğu'nun örnek ismi haline gelen Başkan Süleyman Kılınç, yeni takdir topladı. Başkan Kılınç dün engelli küçük bir kızın doğum gününü kutladı. Pandemi hususları çerçevesinde dolayı aile ile birebir yakınlaşma sağlayamayan  Başkan Kılınç, engelli küçük kız Yağmur'un adresine kadar giderek hediyesini verdi. Aile bireylerinin balkondan karşıladığı Başkan Süleyman Kılınç, küçük Yağmur'un doğum gününü kutladı. Aile bireyleri ile de sohbet eden Başkan Kılınç, her türlü ihtiyaç halinde kendileri ile irtibata geçilmesini iletti. Mahallelinin de duygu dolu anlar yaşadığı doğum günü sürprizi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kılınç, "Engelli kızımız Yağmur'un doğum günü isteğini geri çevirmek olmaz. Pandemiden dolayı uzaktan da olsa sohbet ettik, hediyesini verdik. Rabbim engelli kardeşlerimizin yardımcısı olsun, onları hayata bağlayan vefakar ailelerimize yüce mevlam sabır ve güç versin" dedi.

BAŞKAN KILINÇ'TAN PANDEMİ ÇAĞRISI

Başkan Kılınç, küçük Yağmurun doğum günü sürprizinin ardından tüm vatandaşlara seslenerek pandemi hususlarına dikkat edilmesini istedi. Başkan Kılınç içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına tüm Adıyamanlıların riayet etmesinin gerektiğini söyledi. Başkan Kılınç, "hep birlikte hareket ederek bu süreci aşacağız" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.