ALKIŞLAR BAŞKAN FIRAT'A

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 11:35, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:35
 

ALKIŞLAR BAŞKAN FIRAT'A

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, cep telefonu numarasını paylaşarak Ulaşılabilir Belediyecilik anlayışı ile takdir topladı.
Samsat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ulaşılabilir belediyecilik anlayışı ile takdir toplayan Başkan Halil Fırat, cep telefonu numarasını paylaşarak olası bir sorun halinde vatandaşların rahatlıkla kendisini arayabileceğini söyledi. Gönül Belediyeciliğinde Adıyaman'ın örnek adreslerinden Samsat'ta Belediye Başkanı Halil Fırat, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Samsat'ta halkın talep ve önerilerine hassasiyet gösteren ve bu talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Fırat, yeni bir farkındalıkla yine tam not aldı. Başkan Fırat sosyal medya hesaplarından cep telefon numarasını paylaşarak "Halkı için gönülden hizmet veren bir başkan ulaşılabilir de olmalıdır. Şahsıma belediye hizmetleri ile ilgili her sorununuzda ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? İster arayın, ister yazın. Telefon numaram: 0532 581 24 02" ifadelerine yer verdi. Başkan Fırat'ın yaklaşımı ilçe halkı tarafından takdirle karşılanırken, 2020 yılında çok önemli projelere imza atan Başkan Fırat'ın aynı tempo ile 2021 yılında da nice yatırımları ilçesine kazandıracağına kesin gözüyle bakılıyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, cep telefonu numarasını paylaşarak Ulaşılabilir Belediyecilik anlayışı ile takdir topladı.

Samsat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ulaşılabilir belediyecilik anlayışı ile takdir toplayan Başkan Halil Fırat, cep telefonu numarasını paylaşarak olası bir sorun halinde vatandaşların rahatlıkla kendisini arayabileceğini söyledi.

Gönül Belediyeciliğinde Adıyaman'ın örnek adreslerinden Samsat'ta Belediye Başkanı Halil Fırat, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Samsat'ta halkın talep ve önerilerine hassasiyet gösteren ve bu talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Fırat, yeni bir farkındalıkla yine tam not aldı. Başkan Fırat sosyal medya hesaplarından cep telefon numarasını paylaşarak "Halkı için gönülden hizmet veren bir başkan ulaşılabilir de olmalıdır. Şahsıma belediye hizmetleri ile ilgili her sorununuzda ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? İster arayın, ister yazın. Telefon numaram: 0532 581 24 02" ifadelerine yer verdi.
Başkan Fırat'ın yaklaşımı ilçe halkı tarafından takdirle karşılanırken, 2020 yılında çok önemli projelere imza atan Başkan Fırat'ın aynı tempo ile 2021 yılında da nice yatırımları ilçesine kazandıracağına kesin gözüyle bakılıyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.