ALKIŞLAR BAŞKAN ÇINAR'A

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 14:45, Güncelleme: 18.09.2020 - 14:45
 

ALKIŞLAR BAŞKAN ÇINAR'A

​​​​​​​Farkındalık uygulamalarının örnek adresi Yeşilyurt'ta pedallar bu kez sağlık için çevrildi. Etkinliğe katılan Başkan Çınar, tam not aldı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet kullanımını özendirmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, ARGE Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen "Bisiklet Korteji" programına katıldı. "Daha temiz çevre, sağlıklı bireyler için hareket şart" diyerek pedalları çeviren Başkan Mehmet Çınar, performansı ile tam not aldı. Programa katılan tüm sağlık severleri tebrik eden Başkan Çınar, her zaman bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Amaçlarının sağlıklı nesiller yetişmesine yönelik projelere destekçi olmak olduğunu ifade eden Başkan Çınar, özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çekerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve  hijyen hususları konusundaki çağrısını yineledi. Başkan Çınar, etkinlik sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Farkındalık uygulamalarının örnek adresi Yeşilyurt'ta pedallar bu kez sağlık için çevrildi. Etkinliğe katılan Başkan Çınar, tam not aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet kullanımını özendirmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, ARGE Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen "Bisiklet Korteji" programına katıldı. "Daha temiz çevre, sağlıklı bireyler için hareket şart" diyerek pedalları çeviren Başkan Mehmet Çınar, performansı ile tam not aldı. Programa katılan tüm sağlık severleri tebrik eden Başkan Çınar, her zaman bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Amaçlarının sağlıklı nesiller yetişmesine yönelik projelere destekçi olmak olduğunu ifade eden Başkan Çınar, özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çekerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve  hijyen hususları konusundaki çağrısını yineledi. Başkan Çınar, etkinlik sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.