ALKIŞLAR BAŞKAN BAYDİLLİ'YE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 09:45, Güncelleme: 20.07.2020 - 09:45

ALKIŞLAR BAŞKAN BAYDİLLİ'YE

Son yıllarda doğa turizmi ve ören turizminin ardından gastronomide de atağa geçen Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.
Coğrafi işaret bakımından yerel yönetimlerin girişimleri sonucu Türkiye'nin en zengin illerinden biri haline gelen Şanlıurfa, bu alandaki atağını sürdürüyor. Şanlıurfa değerlerinin tanıtılması adına bir çok çalışmaya imza atan Merkez Karaköprü Belediyesi'nin genç Başkanı Metin Baydilli'nin talimatları ile harekete geçen belediye ekipleri son olarak Coğrafi işaretini aldığı Karaköprü Narını yeniden ilçede çoğalması için Yaşam Sokağı Çarşı'sında her hafta kurulan KEDÜP (Kadın Emeği Ve Doğal Ürün Pazarı)'na  gelen vatandaşlara Nar fidanı dağıttı.   KARAKÖPRÜLÜLERDEN TAM DESTEK Bir zamanlar Nar Bahçeleri ile meşhur olan ilçenin tekrardan özünü yaşatabilmesi için başlatılan çalışma vatandaşlardan da tam destek gördü. Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirten Karaköprülü vatandaşlar, "Başkanımıza böylesine duyarlı bir çalışmadan ötürü teşekkür ederiz. Nar, Karaköprü ile özdeşleşmiş bir değerimizdir. İLçemizde tekrardan Nar Bahçelerinin var olması için çalışma yürüten Başta Başkanımız Metin Baydilli'ye ve tüm ekibine teşekkür ederiz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)

KARAKÖPRÜLÜLERDEN TAM DESTEK