AKSU NEDEN İSTİFA ETTİ?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2020 - 10:57, Güncelleme: 11.11.2020 - 10:57
 

AKSU NEDEN İSTİFA ETTİ?

​​​​​​​Şanlıurfa gündemi geçtiğimiz haftalarda OSB Müdürünün istifasına neden olan "Belediye Başkanı"nın kim olduğunu tartışıyor.
AK Parti döneminin yerel yönetimdeki en yüksek oy oranını 31 Mart 2018 seçimlerinde alan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden AK Partili merkez ve ilçe belediyeleri vatandaşlara hizmetin en iyisini kazandırarak takdir toplarken, şehir gündemi son dönemlerde farklı bir konuyla meşgul olmayı sürdürüyor. O BAŞKAN KİM? Şehir gündemi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun sosyal medyadaki eleştirisinin ardından istifasına neden olan Belediye Başkanının kim olduğun sorgular hale geldi. 2016 yılından bu yana Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak görev yapan Yunus Emre Aksu; geçtiğimiz haftalarda bir belediye başkanı akrabasının yatırımcıyı ilçeden kaçırdığını iddia etmiş ve sonrasında sosyal medya paylaşımını silmişti. Şanlıurfa gündeminde belediye başkanı ve akrabasının kim olduğu merakla beklenirken Müdür Aksu, ilerleyen günlerde ise istifa etmişti. Başkan, akraba ve istifa üçgeni arasında cevap bulmamış bir çok soru varken, yaşananlar şehir halkı tarafından da tepki toplamaya devam ediyor. OSB Müdürünün istifasının böylesine bir olaydan sonra yaşanması "Müdürün kendi rızası ile mi yoksa baskı altında girerek mi istifa ettirildi" sorusunu akıllara getirdi. O PAYLAŞIMDA NE YAZMIŞTI Müdür Aksu ilgili paylaşımında şu sözlerini kullanmıştı: "Bir varmış bir yokmuş. Bir gün bir başkan bölge müdürünü aramız ilçemize yatırımcı gönder gençlerimiz işsiz demiş. Müdür yatırımcıyı göndermiş. Başkanın emmisi oğlu yatırımcıya ortaklık teklif etmiş. Yatırımcı kaçmış onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine" (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfa gündemi geçtiğimiz haftalarda OSB Müdürünün istifasına neden olan "Belediye Başkanı"nın kim olduğunu tartışıyor.

AK Parti döneminin yerel yönetimdeki en yüksek oy oranını 31 Mart 2018 seçimlerinde alan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden AK Partili merkez ve ilçe belediyeleri vatandaşlara hizmetin en iyisini kazandırarak takdir toplarken, şehir gündemi son dönemlerde farklı bir konuyla meşgul olmayı sürdürüyor.

O BAŞKAN KİM?

Şehir gündemi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun sosyal medyadaki eleştirisinin ardından istifasına neden olan Belediye Başkanının kim olduğun sorgular hale geldi.

2016 yılından bu yana Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü olarak görev yapan Yunus Emre Aksu; geçtiğimiz haftalarda bir belediye başkanı akrabasının yatırımcıyı ilçeden kaçırdığını iddia etmiş ve sonrasında sosyal medya paylaşımını silmişti. Şanlıurfa gündeminde belediye başkanı ve akrabasının kim olduğu merakla beklenirken Müdür Aksu, ilerleyen günlerde ise istifa etmişti.

Başkan, akraba ve istifa üçgeni arasında cevap bulmamış bir çok soru varken, yaşananlar şehir halkı tarafından da tepki toplamaya devam ediyor. OSB Müdürünün istifasının böylesine bir olaydan sonra yaşanması "Müdürün kendi rızası ile mi yoksa baskı altında girerek mi istifa ettirildi" sorusunu akıllara getirdi.

O PAYLAŞIMDA NE YAZMIŞTI

Müdür Aksu ilgili paylaşımında şu sözlerini kullanmıştı: "Bir varmış bir yokmuş. Bir gün bir başkan bölge müdürünü aramız ilçemize yatırımcı gönder gençlerimiz işsiz demiş. Müdür yatırımcıyı göndermiş. Başkanın emmisi oğlu yatırımcıya ortaklık teklif etmiş. Yatırımcı kaçmış onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine"

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.