AKSARAY'DA SORUN VE TALEPLER MASAYA YATIRILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2020 - 15:22, Güncelleme: 28.08.2020 - 15:22

AKSARAY'DA SORUN VE TALEPLER MASAYA YATIRILDI

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti, taleplerin belirlenerek doğru çözümlerin üretilmesi amacıyla Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında başlatılan ‘Yerinde Tespit Yerinde Çözüm’ toplantısına katıldı.
Güzelyurt İlçesinde yapılan istişare toplantısında ilçeye bağlı kasaba ve köylerin sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer beraberindeki Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve kurum müdürlerinin katılımıyla Güzelyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Güzelyurt Kaymakam Vekili Elif Nur Saçal, Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Güzelyurt İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Aydoğdu ve Başkan Dinçer, ilçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşarak esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundular. Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyet Aksaray Valiliğinin girişimleri ile kurulan 14 kadın kooperatifinden olan Güzelyurt Girişimci Kadın Kooperatifinin hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.  Kadın Kooperatiflerinin Aksaray’da ve Türkiye'de kurulmasının ülkemize güç kazandırdığını ifade eden Başkan Dinçer, yerel yönetimler olarak Kadın Kooperatiflerinin her zaman yanında olduklarını ve desteklediklerini belirtti. Tarihi Karballa Otel’de gerçekleştirilen toplantıda ilçe, belde ve köylerin talepleri masaya yatırıldı.