AKSARAYDA NELER OLUYOR?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 18:29, Güncelleme: 02.09.2020 - 18:29
 

AKSARAYDA NELER OLUYOR?

​​​​​​​Aksaray Belediyesi'nin 6 adet şehir içi otobüs almasının ardından Başkanlık makamına gelen bazı özel halk otobüsü sahipleri zorla başkanlık makamına girdi. Polisin intikal ettiği olay sonrası Başkan Dinçer'e destekler çığ gibi büyüdü.
Aksaray dün gündeme Başkanlık makamını 'basan' özel halk otobüsçüleri ile gündeme geldi. Türkiye'nin en sakin şehirleri arasında yer alan Aksaray'da yaşanan olayın ertesi günü siyasi çevreler, oda ve dernekler Başkan Evren Dinçer'e destek verirken AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy'un önderliğinde bir araya gelen şehir yöneticileri Aksaray Belediyesine yürüdü. Belediye binası önünde yaşananları kınayarak Başkan Dinçer'in halkın sorunlarına duyarlılığını sürdürdüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Belediye başkanımıza desteğimizi, yapılan yanlışın karşısında olacağımızı bildirmek için buradayız. Belediye Başkanımız Evren Dinçer göreve geldiği günden buyana yaptığı hizmetlerle Aksaray halkının takdirini ve gönlünü kazanmıştır. Alt yapıdan üst yapıya, şehrin ihtiyacı olan hizmetleri en güzel ve en doğru şekilde karşılamanın, yerine getirmenin mücadelesi ve çabası içerisinde olduğuna şahitlik yaptık. Başkanımız Evren Dinçer halkımızın menfaatine yönelik tüm projelerini belediye meclis üyelerimizin ortak kararı ile hayata geçirmiştir. Şahsi hiçbir işe imza atmayacağına inancımız tamdır. İlimizde mevcut toplu taşımadaki kalitenin arttırılması için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Evren Dinçer’i hedef alan tatsız hadiseyi kınıyoruz" dedi.   BAŞKAN DİNÇER: FÜTURSUZCA BİR DAVRANIŞ Başkan Dinçer ise AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a ve kendisine destek için gelen herkese teşekkür eden "Geçen hafta şehrimize ve halkımıza hizmet etmesi için 6 otobüsümüze katılım töreni düzenlenmiştik. Ama dün malum tatsız bir olay yaşandı. Birkaç tane minibüsçü meslek mensubu arkadaşlar fütursuzca gelip bizle görüşme talebi olmadan, benim makamda olmadığım bir zamanda belediye başkanlığı makamını işgal ederek makama zorla girerek eylem yaptılar. Tabii ki emniyet güçlerimiz konunun takipçisi oldu, araştırma çalışmalarına başladılar. Bu yaşanan olaydan dolayı çok büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bizim yaptığımız çalışmalarda, tek bir gayemiz var, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak, en iyi şekilde hizmet etmek. Bu yoldan geri dönmeyeceğimizi de buradan bildirmek istiyoruz. Yaptığımız işlerin hepsi şeffaf, açık ve nettir" diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aksaray Belediyesi'nin 6 adet şehir içi otobüs almasının ardından Başkanlık makamına gelen bazı özel halk otobüsü sahipleri zorla başkanlık makamına girdi. Polisin intikal ettiği olay sonrası Başkan Dinçer'e destekler çığ gibi büyüdü.

Aksaray dün gündeme Başkanlık makamını 'basan' özel halk otobüsçüleri ile gündeme geldi. Türkiye'nin en sakin şehirleri arasında yer alan Aksaray'da yaşanan olayın ertesi günü siyasi çevreler, oda ve dernekler Başkan Evren Dinçer'e destek verirken AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy'un önderliğinde bir araya gelen şehir yöneticileri Aksaray Belediyesine yürüdü.

Belediye binası önünde yaşananları kınayarak Başkan Dinçer'in halkın sorunlarına duyarlılığını sürdürdüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Belediye başkanımıza desteğimizi, yapılan yanlışın karşısında olacağımızı bildirmek için buradayız. Belediye Başkanımız Evren Dinçer göreve geldiği günden buyana yaptığı hizmetlerle Aksaray halkının takdirini ve gönlünü kazanmıştır. Alt yapıdan üst yapıya, şehrin ihtiyacı olan hizmetleri en güzel ve en doğru şekilde karşılamanın, yerine getirmenin mücadelesi ve çabası içerisinde olduğuna şahitlik yaptık. Başkanımız Evren Dinçer halkımızın menfaatine yönelik tüm projelerini belediye meclis üyelerimizin ortak kararı ile hayata geçirmiştir. Şahsi hiçbir işe imza atmayacağına inancımız tamdır. İlimizde mevcut toplu taşımadaki kalitenin arttırılması için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Evren Dinçer’i hedef alan tatsız hadiseyi kınıyoruz" dedi.

 

BAŞKAN DİNÇER: FÜTURSUZCA BİR DAVRANIŞ

Başkan Dinçer ise AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a ve kendisine destek için gelen herkese teşekkür eden "Geçen hafta şehrimize ve halkımıza hizmet etmesi için 6 otobüsümüze katılım töreni düzenlenmiştik. Ama dün malum tatsız bir olay yaşandı. Birkaç tane minibüsçü meslek mensubu arkadaşlar fütursuzca gelip bizle görüşme talebi olmadan, benim makamda olmadığım bir zamanda belediye başkanlığı makamını işgal ederek makama zorla girerek eylem yaptılar. Tabii ki emniyet güçlerimiz konunun takipçisi oldu, araştırma çalışmalarına başladılar. Bu yaşanan olaydan dolayı çok büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bizim yaptığımız çalışmalarda, tek bir gayemiz var, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak, en iyi şekilde hizmet etmek. Bu yoldan geri dönmeyeceğimizi de buradan bildirmek istiyoruz. Yaptığımız işlerin hepsi şeffaf, açık ve nettir" diye konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.