AKSARAY’DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2020 - 12:32, Güncelleme: 10.07.2020 - 12:32
 

AKSARAY’DA İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Başkanlığında düzenlenen OSB müteşebbis heyeti toplantısında sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Organize Sanayi bölgesinin mevcut durumu değerlendirildi. Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde üretim ve istihdam sağlayan sanayici ve iş adamlarının önerileri dinlenerek yeni dönemde hayata geçirilecek çalışmalar masaya yatırıldı. Yerel yönetimler olarak Aksaray’da yatırım ve istihdamın arttırılması için gayret ettiklerini belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray OSB’yi yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi. Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti üyeleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek sağlanan birlik ve beraberliğin Aksaray’a büyük katkı sağlayacağını söylediler.    
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Başkanlığında düzenlenen OSB müteşebbis heyeti toplantısında sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Organize Sanayi bölgesinin mevcut durumu değerlendirildi. Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde üretim ve istihdam sağlayan sanayici ve iş adamlarının önerileri dinlenerek yeni dönemde hayata geçirilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

Yerel yönetimler olarak Aksaray’da yatırım ve istihdamın arttırılması için gayret ettiklerini belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray OSB’yi yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti üyeleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek sağlanan birlik ve beraberliğin Aksaray’a büyük katkı sağlayacağını söylediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.