AKSARAY'DA GÖRÜLMEMİŞ KONSER!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 16:43, Güncelleme: 27.07.2020 - 16:43
 

AKSARAY'DA GÖRÜLMEMİŞ KONSER!

Aksaray Belediyesi’nin büyük ilgi gören arabalı sinema etkinliğinden sonra bu kez arabalı konser programı düzenlendi. Ekin Uzunlar’un verdiği arabalı konser programı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.
Karadeniz müziğinin önde gelen sanatçılarından Ekin Uzunlar, Aksaray Belediyesi’nin ev sahipliğinde Aksaraylı hayranları ile buluştu. Salgın nedeniyle uzun süredir dışarı çıkmayan vatandaşlar için düzenlenen arabalı konser programına müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Yeni terminalde düzenlenen konserde vatandaşlar, sosyal mesafeye uygun bir şekilde araçlarını park ederek konsere katıldı. Ünlü Sanatçı Ekin Uzunlar, en güzel şarkılarını Aksaraylılar için seslendirdi. Kimi zaman dinleyiciler de ünlü sanatçıya eşlik etti. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, konser alanına gelerek vatandaşlarla sohbet etti. Sahneye çıkan Başkan Dinçer, “Aksaray Belediyemizin kültür ve sanat etkinliği devam ediyor. Daha önce gerçekleştirdiğimiz arabalı sinema günleri çok beğenilmişti. Bugün ise arabalı konser programı ile devam ediyor. Halkımıza en güzel hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Sizlerin isteği ve talepleri doğrultusunda yeni etkinlikler geçekleştireceğiz. Bugün konser programına renk katan sanatçı kardeşim Ekin Uzunlar beye teşekkür ediyorum. Konsere gelen tüm hemşerilerime iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Başkan Dinçer ardından sanatçı Ekin Uzunlar ile birlikte şarkı okuyarak herkesin gönlünü mest etti. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde herkesin aracıyla katıldığı konser alanında zorunlu olmadıkça kimsenin araç dışına çıkmasına izin verilmedi. Konsere katılanlar sık sık sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda uyarıldı. Maskesi olmayanlara maske dağıtıldı. Salgın nedeniyle konsere alanına gelemeyenler için Aksaray Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarında program canlı olarak yayınlandı.
Aksaray Belediyesi’nin büyük ilgi gören arabalı sinema etkinliğinden sonra bu kez arabalı konser programı düzenlendi. Ekin Uzunlar’un verdiği arabalı konser programı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Karadeniz müziğinin önde gelen sanatçılarından Ekin Uzunlar, Aksaray Belediyesi’nin ev sahipliğinde Aksaraylı hayranları ile buluştu.

Salgın nedeniyle uzun süredir dışarı çıkmayan vatandaşlar için düzenlenen arabalı konser programına müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Yeni terminalde düzenlenen konserde vatandaşlar, sosyal mesafeye uygun bir şekilde araçlarını park ederek konsere katıldı.

Ünlü Sanatçı Ekin Uzunlar, en güzel şarkılarını Aksaraylılar için seslendirdi. Kimi zaman dinleyiciler de ünlü sanatçıya eşlik etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, konser alanına gelerek vatandaşlarla sohbet etti. Sahneye çıkan Başkan Dinçer, “Aksaray Belediyemizin kültür ve sanat etkinliği devam ediyor. Daha önce gerçekleştirdiğimiz arabalı sinema günleri çok beğenilmişti. Bugün ise arabalı konser programı ile devam ediyor. Halkımıza en güzel hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Sizlerin isteği ve talepleri doğrultusunda yeni etkinlikler geçekleştireceğiz. Bugün konser programına renk katan sanatçı kardeşim Ekin Uzunlar beye teşekkür ediyorum. Konsere gelen tüm hemşerilerime iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Başkan Dinçer ardından sanatçı Ekin Uzunlar ile birlikte şarkı okuyarak herkesin gönlünü mest etti.

Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde herkesin aracıyla katıldığı konser alanında zorunlu olmadıkça kimsenin araç dışına çıkmasına izin verilmedi. Konsere katılanlar sık sık sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda uyarıldı. Maskesi olmayanlara maske dağıtıldı.

Salgın nedeniyle konsere alanına gelemeyenler için Aksaray Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarında program canlı olarak yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.