AKSARAY'DA BELEDİYEYE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 09:17, Güncelleme: 14.10.2020 - 09:17
 

AKSARAY'DA BELEDİYEYE DURMAK YOK

​​​​​​​Aksaray'da Başkan Evren Dinçer’in talimatlarıyla alt yapı revizyonu tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.
Belediye Başkanı Evren Dinçer’in üzerinde hassasiyetle durduğu Hürriyet Mahallesi 11. Bulvara yapılan yolda gerekli alt yapı çalışmaları, zemin iyileştirme ve sıcak asfalt serim aşamaları tamamlanarak hizmete sunuldu. Yerel seçimler öncesinde mahalle sakinlerinin talepleri arasında yer alan Hürriyet Mahallesi 11. Bulvar üzerindeki yolun asfaltlanması talebi Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından karşılıksız kalmadı. Belediye Ekipleri sıcak asfalt serim çalışması yapılacak yolun kullanım süresini uzatmak ve dayanıklılığını artırmak adına bölgede gerekli, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, kaldırım ve orta refüj çalışmaları da yaptı. Hürriyet Mahallesi ile Sağlık Kasabası arasında bir bağlantı noktası konumunda bulunan yolda toplam 2500 metrelik alan sıcak asfalt ile kaplanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Çift yönlü olarak yapılan yolda trafiğin aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalar kademeli olarak yürütüldü. Şehrin birçok noktasında sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdüren Aksaray Belediyesi, Hürriyet Mahallesi 11. Bulvar üzerinde yaptığı çalışmaların ardından Çiftlik Mahallesinde devam ediyor. Çiftlik Mahallesinde bulunan kanal boyunca sıcak asfalt serim çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. (Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Birimi)
​​​​​​​Aksaray'da Başkan Evren Dinçer’in talimatlarıyla alt yapı revizyonu tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in üzerinde hassasiyetle durduğu Hürriyet Mahallesi 11. Bulvara yapılan yolda gerekli alt yapı çalışmaları, zemin iyileştirme ve sıcak asfalt serim aşamaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

Yerel seçimler öncesinde mahalle sakinlerinin talepleri arasında yer alan Hürriyet Mahallesi 11. Bulvar üzerindeki yolun asfaltlanması talebi Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından karşılıksız kalmadı.

Belediye Ekipleri sıcak asfalt serim çalışması yapılacak yolun kullanım süresini uzatmak ve dayanıklılığını artırmak adına bölgede gerekli, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, kaldırım ve orta refüj çalışmaları da yaptı.

Hürriyet Mahallesi ile Sağlık Kasabası arasında bir bağlantı noktası konumunda bulunan yolda toplam 2500 metrelik alan sıcak asfalt ile kaplanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çift yönlü olarak yapılan yolda trafiğin aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalar kademeli olarak yürütüldü.

Şehrin birçok noktasında sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdüren Aksaray Belediyesi, Hürriyet Mahallesi 11. Bulvar üzerinde yaptığı çalışmaların ardından Çiftlik Mahallesinde devam ediyor. Çiftlik Mahallesinde bulunan kanal boyunca sıcak asfalt serim çalışmalarına başlanıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

(Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.