AKSARAY'DA BAYRAM EĞLENCELİ GEÇİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2020 - 19:57, Güncelleme: 02.08.2020 - 19:57
 

AKSARAY'DA BAYRAM EĞLENCELİ GEÇİYOR

Aksaray Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca müzik kutusuna dönüştürdüğü araç ile şehrin cadde ve sokaklarını gezip Aksaraylılara canlı müzik keyfi yaşattı.
Aksaray Belediyesi Kurban Bayramında vatandaşlara müzik şöleni sunmak için bir aracı müzik kutusuna dönüştürdü. Aksaray Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünce canlı müzik kutusuna dönüşen araç, Aksaray’ın mahallelerini gezerek vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Müzik Kutusu aracına eşlik eden bir başka araçta ise çocuklara ve vatandaşlara çeşitli ikramlıklar ve sürpriz hediyeler dağıttı. Sunulan hizmet, çocuktan yaşlısına kadar her yaş grubunun gönlünü fethetti.   Evlerinin balkonlarına çıkan bazı vatandaşlar, etkinliği cep telefonlarıyla kaydetti. Bazı vatandaşlar ise şarkılara tempo tuttu. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Canlı Müzik kutusu aracının Kurban Bayramı boyunca Aksaray’ın cadde ve sokakların müzik ziyafeti sunacağını belirtti. Başkan Dinçer, Müzik kutusu aracının yoğun ilgi gördüğünü sözlerine ekleyerek “Ramazan Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması sırasında benzer bir uygulama yapmış, mahalle mahalle dolaşarak Aksaraylı hemşerilerimize müzik ziyafeti sunmuştuk. Bu hizmetimiz çok beğenildi. Bu bayram da canlı müzik aracımız cadde ve sokaklarımızda dolaşarak vatandaşlarımızın bayram sevincine ortak oldu. Kurban Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması yok ancak bazı vatandaşlarımız tedbirli davranarak zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorlar. Bizlerde her zaman vatandaşlarımızı uyarıyoruz. ‘Hiçbir virüs bizim tedbirlerimizden güçlü değildir’ diyoruz. Hijyene dikkat etmelerini, sosyal mesafe kuralları ve maske kullanmaları konusunda hassas davranmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.  
Aksaray Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca müzik kutusuna dönüştürdüğü araç ile şehrin cadde ve sokaklarını gezip Aksaraylılara canlı müzik keyfi yaşattı.

Aksaray Belediyesi Kurban Bayramında vatandaşlara müzik şöleni sunmak için bir aracı müzik kutusuna dönüştürdü. Aksaray Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünce canlı müzik kutusuna dönüşen araç, Aksaray’ın mahallelerini gezerek vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Müzik Kutusu aracına eşlik eden bir başka araçta ise çocuklara ve vatandaşlara çeşitli ikramlıklar ve sürpriz hediyeler dağıttı. Sunulan hizmet, çocuktan yaşlısına kadar her yaş grubunun gönlünü fethetti.  

Evlerinin balkonlarına çıkan bazı vatandaşlar, etkinliği cep telefonlarıyla kaydetti. Bazı vatandaşlar ise şarkılara tempo tuttu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Canlı Müzik kutusu aracının Kurban Bayramı boyunca Aksaray’ın cadde ve sokakların müzik ziyafeti sunacağını belirtti. Başkan Dinçer, Müzik kutusu aracının yoğun ilgi gördüğünü sözlerine ekleyerek “Ramazan Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması sırasında benzer bir uygulama yapmış, mahalle mahalle dolaşarak Aksaraylı hemşerilerimize müzik ziyafeti sunmuştuk. Bu hizmetimiz çok beğenildi. Bu bayram da canlı müzik aracımız cadde ve sokaklarımızda dolaşarak vatandaşlarımızın bayram sevincine ortak oldu.

Kurban Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması yok ancak bazı vatandaşlarımız tedbirli davranarak zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorlar. Bizlerde her zaman vatandaşlarımızı uyarıyoruz. ‘Hiçbir virüs bizim tedbirlerimizden güçlü değildir’ diyoruz. Hijyene dikkat etmelerini, sosyal mesafe kuralları ve maske kullanmaları konusunda hassas davranmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.