AKSARAY'DA AİLELERİN MUTLULUĞU KATLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2021 - 13:42, Güncelleme: 01.04.2021 - 13:42
 

AKSARAY'DA AİLELERİN MUTLULUĞU KATLANIYOR

​​​​​​​Aksaray Belediyesi’nin yeni doğan bebeklere ilk hizmeti ‘’Hoş Geldin Bebek’’ seti ile başlıyor.
Aksaray Belediyesi, yeni doğum yapan annelere içinde biberondan emziğe kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak "Hoş geldin bebek" paketini hediye ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Aksaray Belediyesi, yeni doğan bebeklerin anne ve babalarına destek oluyor. 'Hoş geldin bebek' adlı proje sayesinde Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde yeni doğan bütün bebeklerin yakınlarına bebeklerin ihtiyaç duyduğu malzemelerin olduğu setler hediye ediliyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in küçük hemşerilerimize bir hediyesi olan paketlerde; bebek bezinden biberona, bebek kreminden tulumuna kadar ihtiyaç duyulan her türlü malzeme yer alıyor. Hijyenik ve kaliteli ürünler şık paketler içinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; "Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet veren, insana yatırım yapan kurumlardır. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle yeni anne baba olmuş hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olmak ve belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek istedik. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantamızı hediye ediyoruz. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum." dedi. (Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Aksaray Belediyesi’nin yeni doğan bebeklere ilk hizmeti ‘’Hoş Geldin Bebek’’ seti ile başlıyor.

Aksaray Belediyesi, yeni doğum yapan annelere içinde biberondan emziğe kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak "Hoş geldin bebek" paketini hediye ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Aksaray Belediyesi, yeni doğan bebeklerin anne ve babalarına destek oluyor. 'Hoş geldin bebek' adlı proje sayesinde Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde yeni doğan bütün bebeklerin yakınlarına bebeklerin ihtiyaç duyduğu malzemelerin olduğu setler hediye ediliyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in küçük hemşerilerimize bir hediyesi olan paketlerde; bebek bezinden biberona, bebek kreminden tulumuna kadar ihtiyaç duyulan her türlü malzeme yer alıyor. Hijyenik ve kaliteli ürünler şık paketler içinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; "Belediyeler, insanın doğumundan ölümüne kadar insana hizmet veren, insana yatırım yapan kurumlardır. ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle yeni anne baba olmuş hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olmak ve belediyemizin yanlarında olduğunu göstermek istedik. Ailelerimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantamızı hediye ediyoruz. Bir kez daha yeni anne baba olan hemşerilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, minik yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum." dedi.

(Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.