AKSARAY ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2020 - 15:51, Güncelleme: 22.11.2020 - 15:51
 

AKSARAY ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, son olarak Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’i makamında ağırladı.
Belediye Başkanı Evren Dinçer ve il Müftüsü Hasan Hüseyin Güller Pandemi sürecinde vatandaşların ibadetlerini gönül rahatlığı ile yerine getirebilmeleri için işbirliği içerisinde yürüttükleri çalışmaları değerlendirdiler. Bilim Kurulu kararı ile maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yerine getirilen Cuma Namazı ibadeti öncesinde Aksaray Belediyesi tarafından tüm camilerde dağıtılan maskeler ve tek kullanımlık seccadelerin kullanımının virüsün yayılımcı etkisini azalttığı konusu istişare edildi. Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in pandemi sürecinin en başından itibaren camilerin temizlenmesinde, dezenfekte edilmesinde, ücretsiz maske ve tek kullanımlık seccade dağıtılmasında göstermiş olduğu gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, son olarak Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’i makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ve il Müftüsü Hasan Hüseyin Güller Pandemi sürecinde vatandaşların ibadetlerini gönül rahatlığı ile yerine getirebilmeleri için işbirliği içerisinde yürüttükleri çalışmaları değerlendirdiler.

Bilim Kurulu kararı ile maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yerine getirilen Cuma Namazı ibadeti öncesinde Aksaray Belediyesi tarafından tüm camilerde dağıtılan maskeler ve tek kullanımlık seccadelerin kullanımının virüsün yayılımcı etkisini azalttığı konusu istişare edildi. Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in pandemi sürecinin en başından itibaren camilerin temizlenmesinde, dezenfekte edilmesinde, ücretsiz maske ve tek kullanımlık seccade dağıtılmasında göstermiş olduğu gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

(Kaynak: Aksaray Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.