AKSARAY ALTYAPISINDA DEV YATIRIMLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 13:28, Güncelleme: 25.09.2020 - 13:28
 

AKSARAY ALTYAPISINDA DEV YATIRIMLAR

Aksaray Belediyesi, kentte altyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışması başlattı. Şehrin planlı bir şekilde büyümesi için üst yapı ile birlikte alt yapı çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, bu zamana kadar alt yapıda önemli çalışmalara imza attı. Alt yapıda öncelik olarak içme suyu hatlarını yenileyen Belediye ekipleri, işlevini yerine getirmeyen ve ömrünü tamamlamış asbest boruları yeni nesil poliüretan borularla değiştiriyor. Alt yapıda eksikliği yaşanan mahallerde belirlenen plan doğrultusunda çalışma sergileyen ekipler, şehrin kanalizasyon şebeke hattını daha sağlıklı hale dönüştürüyor. Cumhuriyet Mahallesi 7463 numaralı Sokakta kanalizasyon şebeke hattı inşaatına başlayan Belediye ekipleri, kanalizasyon şebeke hattının sorunsuz olması için 200 lük korige boru döşedi. Yapılan çalışma ile Cumhuriyet Mahallesinde ihtiyaç duyulan kanalizasyon eksikliği giderilmiş oldu.
Aksaray Belediyesi, kentte altyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

Şehrin planlı bir şekilde büyümesi için üst yapı ile birlikte alt yapı çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, bu zamana kadar alt yapıda önemli çalışmalara imza attı. Alt yapıda öncelik olarak içme suyu hatlarını yenileyen Belediye ekipleri, işlevini yerine getirmeyen ve ömrünü tamamlamış asbest boruları yeni nesil poliüretan borularla değiştiriyor.

Alt yapıda eksikliği yaşanan mahallerde belirlenen plan doğrultusunda çalışma sergileyen ekipler, şehrin kanalizasyon şebeke hattını daha sağlıklı hale dönüştürüyor.

Cumhuriyet Mahallesi 7463 numaralı Sokakta kanalizasyon şebeke hattı inşaatına başlayan Belediye ekipleri, kanalizasyon şebeke hattının sorunsuz olması için 200 lük korige boru döşedi.

Yapılan çalışma ile Cumhuriyet Mahallesinde ihtiyaç duyulan kanalizasyon eksikliği giderilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.